Θέλει να μαζέψει τις κάρτες

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι αυτό των συμπεριφορών που κόστισαν τιμωρίες την περσινή σεζόν.

Θέλει να μαζέψει τις κάρτες
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης προφανώς παίρνοντας ερέθισμα από τις μαζεμένες κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο φινάλε της περσινής σεζόν, έθιξε το ζήτημα στην συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Πριν από δέκα χρόνια πήραμε εξτρά 120 εκ. για το Κύπελλο Ήθους, δεν είχαμε κόκκινη κάρτα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν", είπε μεταξύ άλλων, θέλοντας να γίνει κατανοητό ότι δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές που θα κοστίζουν στην ομάδα.

Οι κίτρινες και οι κόκκινες κάρτες αποτέλεσαν, άλλωστε, "μάστιγα" για τον ΠΑΟΚ, ειδικά, στην τελική ευθεία της περσινής σεζόν. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι από τις 22 Ιανουαρίου και μετά οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" αντίκρισαν οκτώ κόκκινες κάρτες.

Μάλιστα, οι επτά από τις οκτώ ήταν το διάστημα από τέλη Φεβρουαρίου έως αρχές Μαΐου, δείγμα του ότι το φαινόμενο οξύνθηκε προς το τέλος της περσινής περιόδου. Θεωρείται δεδομένο ότι το ζήτημα θα απασχολήσει τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αναμένεται να επιστήσει την προσοχή των παικτών του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK