Θέλει να ξεχάσει και δεν μπορεί...

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αίγιο για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και στο ξεκίνημά της θα συναντήσει μία επιλογή που, μάλλον, δεν θέλει να θυμάται: Τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Θέλει να ξεχάσει και δεν μπορεί...

Είναι γνωστό -και απολύτως φυσιολογικό- το γεγονός ότι η ΑΕΚ υπερτερεί αισθητά σε όλες τις γραμμές, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι "κιτρινόμαυροι" ενισχύθηκαν σοβαρά από την περασμένη αγωνιστική σεζόν, κιόλας, προκειμένου να είναι έτοιμοι σε μία κατηγορία η οποία έχει τις ιδιομορφίες της.

Βεβαίως, στη Football League, η ΑΕΚ θα βρει και ορισμένους παλιούς γνώριμους. Μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές των οποίων το πέρασμα θέλει να ξεχάσει γρήγορα η "Ένωση" καθώς πρόκειται για επιλογές που αναμφίβολα δεν της βγήκαν.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Νίκος Κατσικοκέρης ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος στην ΑΕΚ από τον πρώτο κιόλας αγώνα της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο πρώην επιθετικός της "Ένωσης" αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναιγιάλειου και αποτελεί μία... τραυματική εμπειρία για την ΑΕΚ την οποία θα συναντήσει με το καλημέρα στο νέο της ξεκίνημα.

Ο Κατσικοκέρης υπέγραψε στην ΑΕΚ επί Βαγγέλη Βλάχου το 2012 και αποτέλεσε μέλος της ομάδας την περίοδο 2012-13, τη χρονιά, δηλαδή, που η "Ένωση" υποβιβάστηκε.

Τα 15 γκολ που σημείωσε ο Κατσικοκέρης την περίοδο 2010-11 με τη φανέλα του Πλατανιά (στη Γ' Εθνική...) κίνησαν το ενδιαφέρον αρκετών κρητικών ομάδων με τον Εργοτέλη να του βγάζει διαβατήριο για τα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας. Με την ομάδα του Μαρτινέγκο, ο Κατσικοκέρης σημείωσε 7 γκολ σε 26 αγώνες και την αμέσως επόμενη χρονιά, ο Βαγγέλης Βλάχος τον εμπιστεύτηκε για τη στελέχωση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ.

Στην "Ένωση" ο Κατσικοκέρης δεν κατάφερε να δείξει απολύτως τίποτα. Σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σε 2 στο Κύπελλο δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του για τις αντίπαλες άμυνες και έμεινε άσφαιρος. Αμέσως μετά τη λύση της ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με τον Πανθρακικό όπου δεν υπολογίστηκε και λίγους μήνες μετά κατέληξε στον Παναιγιάλειο. Σε όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, ο Κατσικοκέρης σημείωσε ένα γκολ σε εφτά αγώνες ενώ φέτος έχει παίξει στα δύο ματς του Κυπέλλου με την ομάδα του Αιγίου κόντρα στην ΑΕ Ερμιονίδας, μένοντας -ξανά- μακριά από το γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK