Θέλουν και αυτούς στον ΠΑΟΚ

Ποια ακόμη ονόματα παικτών από την Σούπερ Λίγκα περιέχει η λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου.

-   / 30  SUPERLEAGUE
- / 30 SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Πριν το Πάσχα είχαμε φέρει στο φως της δημοσιότητας ένας κομμάτι της λίστας παικτών που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα και παρακολουθούνται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και είχαμε κάνει λόγο για συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών ήταν οι Τζορτζ (ΟΦΗ), Ναπολεόνι (Ατρόμητος), Κεϊτά (Καλλονή), Μαρτίνες (Παναιτωλικός) και Μεχία (Πανθρακικός).

Σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας άλλα πέντε ονόματα παικτών που έχουν αξιολογηθεί και οι περιπτώσεις τους θα τεθούν υπόψη του νέου τεχνικού διευθυντή, όταν αυτός αναλάβει. Πρόκειται για τον Χουάνμα, επίσης από την Καλλονή, τους Μιλούνοβιτς και Μπανανά του Πλατανιά, τον Βασιλακάκη της Ξάνθης και τον Φιντέλεφ του Εργοτέλη.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι εισηγήσεις για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές θα γίνουν πάνω στη λογική ότι χρειάζονται παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ και να μην υπάρξουν ξανά τα φετινά κενά και όχι για να αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η επιλογή πρωτοκλασάτων είναι μία άλλη διαδικασία στην οποία ο ΠΑΟΚ θέλει να κινηθεί με παίκτες επιπέδου Νομπόα για τους οποίους θα δοθεί μεγάλο μέρος του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK