Θέλουν παραμονή Φερναντέζ στην Εσπανιόλ

Θέλουν παραμονή Φερναντέζ στην Εσπανιόλ
Ο Λουίς Φερναντέζ μπορεί να είναι περίεργος, ως χαρακτήρας, αλλά εξίσου γρήγορα μπορεί να γίνει αγαπητός στους ανθρώπους των ομάδων που εργάζεται. Αυτό τουλάχιστον γίνεται και με την Εσπανιόλ, την οποία και έχει αναλάβει από το μέσο της σεζόν ο Γάλλος τεχνικός. Ο πρόεδρος της τελευταίας, Ντανιέλ Σάντσεζ Γίμπρε εξεδήλωσε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φερναντέζ και μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

"Θα ήθελα να συνεχίσει ο Λουίς στην Εσπανιόλ, για άλλο ένα χρόνο, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να το συζητήσουμε αυτό. Ισως σε κάνα δύο μήνες να έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε επί του θέματος", τόνισε ο Γίμπρε, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να παλεύει να μείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αν και στην αρχή της χρονιάς έδειχνε να είναι ήδη "πεσμένη", πραγματοποιώντας τραγικές εμφανίσεις, με τον Χαβιέ Κλεμέντε στον πάγκο της.

Ωστόσο υπάρχουν δύο εμπόδια για την συνέχιση του "γάμου" του Φερναντέζ με την Εσπανιόλ. Ο Γάλλος επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμη να του προσφέρει την θέση του τεχνικού, αντικαθιστώντας τον Φρανκ Ράικαρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK