Θέλουν πρώτη νίκη με Καλλιθέα

Θέλουν πρώτη νίκη με Καλλιθέα
Ο Ιωνικός κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από τη Νέα Σμύρνη αλλά οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Κατά τα άλλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, εξέφρασε την Δευτέρα τις ευχαριστίες του προς τους φιλάθλους της ομάδας για την δυναμική, πλην όμως κοσμιοτάτη, παρουσία τους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα. Ένα ματς που είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος. Καλές οι εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο και ο βαθμός της ισοπαλίας με τον Λεβαδειακό, αλλά όπως επεσήμανε και ο Σάκης Τσιώλης, θα έχουν αξία μόνο αν η ομάδα κερδίσει την Καλλιθέα και σημειώσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον αγωνιστικό τομέα, αυτοί που αγωνίστηκαν χθες κατά του Πανιωνίου έκαναν σήμερα χαλάρωμα (μασάζ, υδρομασάζ κλπ) ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν εντατικά υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και του γυμναστή, Αλεξ Κασέρες. Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ιωνικού είναι ότι για το ματς με την Καλλιθέα, θα έχει στη διάθεσή του τους Μπεκιάι και Περόνε, που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ μπορεί να υπολογίζει και στον Φερέιρα Κινγκ, που πλέον δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και γυμνάζεται εντατικά για να φτάσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης των συμπαικτών του.

Για την Τρίτη ο κ. Τσιώλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, το πρώτο ρεπό που παίρνουν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK