Θέμα αρχής για τον Πανιώνιο ο σεβασμός στην επιθυμία των Ιρανών

Παρά το γεγονός ότι η ρεβάνς με την Γκόριτσα στη Σλοβενία έχει προτεραιότητα, στον Πανιώνιο σκέφτονται και το θέμα με την πιθανή συμμετοχή των δύο Ιρανών στα παιχνίδια με τη Μακάμπι.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στην Γκόριτσα και επ ουδενί δεν θέλει να μπαίνει σε άλλους είδους σκέψεις.

Πρώτον γιατί η πρόκριση, παρά το 2-0 του αγώνα στη Νέα Σμύρνη, δεν έχει εξασφαλιστεί και δεύτερον διότι σε διαφορετική περίπτωση οι παίκτες του Ιστορικού απειλούνται με αποπροσανατολισμό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Πανιώνιος οφείλει να ασχοληθεί με το θέμα που έχει προκύψει με τη συμμετοχή των δύο Ιρανών στην πιθανή μονομαχία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Είναι όμως σαφές, και αυτό το μήνυμα περνούν από την Πλατεία, ότι η οποιαδήποτε επιθυμία των Χατζισαφί και Μασούντ θα γίνει απολύτως σεβαστή από τη διοίκηση. Πίεση, τουτέστιν, δεν πρόκειται να υπάρξει για κανέναν λόγο.

Η προπόνηση της Κυριακής διεξήχθη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με τον Μιχάλη Γρηγορίου να υπολογίζει όλους τους παίκτες του για το ματς της Σλοβενίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK