Θεοδωρίδης: "Κάποιοι καταργούν τον κανονισμό του πέναλτι"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού και βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει εκείνους που εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία.

Θεοδωρίδης: "Κάποιοι καταργούν τον κανονισμό του πέναλτι"

Ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ σχολίασε: " Έγινε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα και έναν προπονητή που γνωρίζει να την οργανώνει πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά του νέου προπονητή μας, καθώς σε συζητήσεις που είχα άκουσα ότι πλέον ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει πολύ αμυντικά και πλέον δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Πιστεύω ότι από την άμυνα και τον καλό τερματοφύλακα κερδίζονται τα πάντα.

Αν ο Παναιτωλικός παίξει έτσι παντού είναι πολύ δύσκολο να ηττηθεί. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Η ομάδα είναι κουρασμένη, κάνουμε υπερπροπονήσεις, σταθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, χάσαμε πολλά γκολ, αλλά μας νοιάζει το τελικό αποτέλεσμα. Ορισμένοι πάνε να τροποποιήσουν τους κανονισμούς της FIFA και της uefa και να καταργήσουν τα πέναλτι με τη δική τους λογική, ψάχνονται πώς να σπιλώσουν τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουμε οι διαιτητές να εφαρμόζουν τους κανονισμούς, καμία ομάδα δεν έχει διαμαρτυρηθεί ποτέ για τη φιλοξενία και δύο τρεις ομάδες άκουσα πως έκαναν φρικτά παράπονα για τα αποδυτήρια άλλων ομάδων. Αυτά πρέπει να εξετασθούν γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι ρινγκ για να συμβαίνουν όλα αυτά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ