Θεοδωρίδης: "Με τέτοιο πέναλτι, οι σαλονάτοι θα ζητούσαν διακοπή"

Έβγαλε τα βέλη ο Σάββας Θεοδωρίδης με αφορμή το πέναλτι που χρέωσε ο διαιτητής Βάτσιος στο Λεάλι για την επαφή του με τον Μάσα.

Θεοδωρίδης: "Με τέτοιο πέναλτι, οι σαλονάτοι θα ζητούσαν διακοπή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σχολίασε τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα, το πέναλτι που χρέωσε ο διαιτητής Βάτσιος στον Λεάλι και το βαρύ πρόγραμμα μέσα στον Γενάρη.

Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρόλευκων" δήλωσε στην κάμερα της NOVA: " Ελπίζω ο κόσμος να δει όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο. Εάν είδε πέναλτι το είδε, καλώς το σφύριξε. Εάν βέβαια είχε σφυριχτεί υπέρ του Ολυμπιακού, αυτοί που κάθονται στα σαλόνια και κριτικάρουν, θα ζητούσαν διακοπή πρωταθλήματος. Και να δεις που θα γίνουν μεγάλες ιστορίες για να διακοπεί το πρωτάθλημα γι' αυτό το πέναλτι. Δεν σχολιάζω τίποτα παραπάνω. Σέβομαι τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν διαμαρτύρομαι, απλώς το αναφέρω.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί κάθε διακοπή του πρωταθλήματος αποσυντονίζει, ενώ είχαμε και πάρα πολλές απουσίες. Έχουν φύγει δυο τρεις παίκτες στο εξωτερικό, άλλοι είναι τραυματισμένοι. Δεν ήταν ο Ολυμπιακός που περίμενα. Παρόλα αυτά μπορούσε άνετα να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά έτσι όπως έπαιξε.

Εγώ τον Ολυμπιακό τον θέλω πολύ καλύτερο γιατί μας περιμένει ένας μαραθώνιος από δύσκολα παιχνίδια. Σκεφτείτε ότι την Κυριακή πάμε στην Ξάνθη, η οποία είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα και καταλαβαίνεται ότι είναι ντέρμπι, μετά πάμε στο Χαριλάου και εκτός έδρας στον Πλατανιά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρόγραμμα μας. Φοβόμουν περισσότερο από όλα το ματς.

Τα παιδιά θα συνέλθουν. Είναι κουραστικό να ταξιδεύεις συνέχεια στην επαρχία. Τις περίεργες διακοπές του πρωταθλήματος τις πληρώνουμε τώρα χωρίς λόγο. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα συνέλθει και οι παίκτες θα καταλάβουν πόσο δύσκολο πρόγραμμα έχουμε. Ο προπονητής πιστεύω ότι θα κάνει αυτά που πρέπει για τα συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμη καλύτερος. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη νίκη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αυτοί οι βαθμοί δίνουν τα πρωταθλήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ολυμπιακός των ανατροπών!
Καρέ - καρέ το πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK