Θεοδωρίδης: "Όλα καλά με Σόλιντ"

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού δεν συνεπάγονται την ύπαρξη θέματος προπονητή. Το προαναφερθέν προκύπτει από τη στάση που κρατούν άπαντες στη ΠΑΕ, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Τρίτης.

Θεοδωρίδης: "Όλα καλά με Σόλιντ"

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού δεν συνεπάγονται την ύπαρξη θέματος προπονητή. Το προαναφερθέν προκύπτει από τη στάση που κρατούν άπαντες στη ΠΑΕ, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Τρίτης.

Το διακεκριμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Πειραιωτών, παραβρέθηκε στη κλήρωση των διαιτητών της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής και ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται θέμα Τροντ Σόλιντ: " Θα τον στηρίξουμε μέχρι τέλους. Υπάρχει αποφασιστικότητα ".

Παράλληλα, ο Ριβάλντο έκανε νέες δηλώσεις στον Τύπο της Βραζιλίας και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αγαστές σχέσεις που έχει με τους ανθρώπους της Παλμέιρας... " Με τη Παλμέιρας έχω συχνή επικοινωνία. Δε μπορώ όμως να πω κάτι. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από την στιγμή και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα ", είπε χαρακτηριστικά.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Ριβάλντο και Γεωργάτος

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ προπονήθηκε το πρωϊ της Τρίτης. Οι Ριβάλντο, Γεωργάτος και Λέμενς (είχε υποστεί ένα ελαφρύ τραυματισμό στο τέλος της χθεσινής προπόνησης) γυμνάστηκαν με την ομάδα. Ο Ταραλίδης ξεκίνησε πρόγραμμα που περιελάμβανε περπάτημα και κολύμπι, ενώ ο Βενετίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία. Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί ο Πατσατζόγλου, ενώ ο Πάντος υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα, όμως δεν προπονήθηκε καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις. Τέλος ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Λισγάρας και Σιδεράκης.

Η παραπάνω δήλωση προέκυψε από την αναφορά του Βραζιλιάνου άσου σχετικά με τη συμμετοχή του στη "Σελεσάο". Ξεκαθάρισε πως σέβεται τους παίκτες που έχει μπροστά του (Κακά, Ροναλντίνιο, Ρομπίνιο, Αντριάνο, Ρονάλντο) αλλά τόνισε πως ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα θα έπρεπε να του δώσει ευκαιρίες να δείξει πως μπορεί ακόμη να προσφέρει σε κορυφαίο επίπεδο.
Η εύλογη απορία του δημοσιογράφου που μίλησε μαζί του ήταν το αν θα ωφελούσε τον "Ρίμπο" να επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να μπορέσει πιο εύκολα να αποδείξει την αξία του.

Το σίγουρο είναι πως ο 33χρονος μέσος δεν έχει διστάσει και κατά το παρελθόν να αναφερθεί σε όλα όσα επιδοκιμάζει αλλά και διαφωνεί. Οι νέες δηλώσεις του δεν φανερώνουν κάποιον προβληματισμό απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος αλλά τα λόγια του μπορούν να κριθούν ως και αινιγματικά.

** Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησε την Τρίτη από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εισιτήρια του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΙΟΝ, προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι ο τεχνικός της διευθυντής Μάρτιν Φέργκιουσον.

** Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ενόψει του αγώνα Champions League μεταξύ των ομάδων OLYMPIACOS CFP - OLYMPIQUE LYONNAIS, της 01.11.2005, ενημερώνει τα μέλη της ομάδος ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί:

§ Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ www.olympiacos.org - αγορά ενός εισιτηρίου για κάθε μέλος με πιστωτική κάρτα (1.500 εισιτήρια).

§ Μέσω Databank - τηλ. 210 48 55 888 - τηλεφωνική κράτηση ενός εισιτηρίου για κάθε μέλος (1.500 εισιτήρια).

Για τους ανωτέρω τρόπους αυστηρή προτεραιότητα έχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη του ΟΣΦΠ, τα οποία θα πρέπει να δηλώνουν απαραίτητα: κάρτα μέλους ή / και τον αριθμό προσωρινής απόδειξης / ανανέωσης και Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

§ Μέσω CITIBANK - τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά ενός εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA (1.000 εισιτήρια).

Η διάθεση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26/10/2005, στις 12:00

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 40 €, 60 €, 80 €, 100 €, 200 € (VIP)

Ημέρες και ώρες παραλαβής των εισιτηρίων

§ Δευτέρα 31/10/2005, ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
§ Τρίτη 01/11//2005, ώρες διάθεσης 10:00 έως την έναρξη του αγώνα

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί στα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ως εξής:

Databank > εκδοτήρια θυρών 17
Internet > εκδοτήριο θύρας 5
Citibank > εκδοτήρια θυρών 25

Για την παραλαβή των εισιτηρίων τα μέλη του συλλόγου, που έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Internet, Citibank ή έχουν δεσμεύσει εισιτήριο μέσω Databank , θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και / ή κάρτα μέλους, και / ή απόδειξη ανανέωσης / εγγραφής .


News 24/7

24MEDIA NETWORK