Θεοδωρίδης: "Πιπιλίζουν την καραμέλα της διαιτησίας"

Λάβρος κατά όλων όσοι θεωρούν πως ο Ολυμπιακός ευνοείται από τη διαιτησία ήταν ο Πέτρος Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στο Σωκράτη Κόκκαλη και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, στα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αλλά και στους... κουκουλοφόρους.

Θεοδωρίδης: "Πιπιλίζουν την καραμέλα της διαιτησίας"
Για όσους καταφέρονται εναντίον του Ολυμπιακού: " Αυτά δεν θέλω να τα ξανακούσω. Στα πέντε χρόνια που ασχολούμαι προσωπικά με τον Ολυμπιακό, έχουμε κερδίσει τα πρωταθλήματα πανάξια. Είναι η γνωστή καραμέλα της διαιτησίας που την πιπιλίζουν. Δημιουργούν θέματα διαιτησίας για να καλύπτουν άλλα κενά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και αυτό το βλέπω από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, κάθε ομάδα που παίζει μαζί μας θέλει να μας κερδίζει και δημιουργείται ένα ντέρμπι. Πλέον δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην Ελλάδα".

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: " Είναι σοβαρός άνθρωπος και σοβαρός προπονητής. Δεν του αρέσουν τα λόγια, βλέπετε ότι αποφεύγει τις δηλώσεις. Δουλεύει ασταμάτητες ώρες για το καλό της ομάδας. Έχει την στήριξη του προέδρου και της διοίκησης και πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται με πολύ καλύτερο πρόσωπο συνέχεια".

Για τον Σωκράτη Κόκκαλη: " Καταρχήν είναι Ολυμπιακός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι σημερινός Ολυμπιακός και υποστηρίζει την ομάδα από την εποχή που έπαιζα και εγώ. Του πήρε πολλά χρόνια μέχρι να καταφέρει να αναβαθμίσει την ομάδα, αλλά πλέον βλέπετε τα αποτελέσματα και επιπλέον είναι νικητής. Είναι ευγενής, αλλά θέλει όσοι δουλεύουν δίπλα του να αποδίδουν τα μέγιστα".

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: " Βεβαίως και εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν μεταγραφές. Ο πρόεδρος με τον κ. Βαλβέρδε συζητούν επί του θέματος. Ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης, έχει καταπληκτικούς παίκτες και συν τοις άλλοις έχουμε μονίμως πέντε τραυματίες πρωτοκλασάτους".

Για τον Νικοπολίδη και τον Τζόρτζεβιτς: " Ο Αντώνης θα συνεχίσει όσο τον παίρνει. Του έχω πει ότι θα είναι ο νέος ο Τζοφ της Ελλάδας. Ο Τζόρτζεβιτς έχει τέτοιο “σκαρί” που μπορεί να παίξει ακόμα δύο χρόνια. Ο Τζόρτζεβιτς είναι η ιστορία του Ολυμπιακού".

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: " Είμαι υπέρ των μεγάλων γηπέδων και θέλω να δω μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να φτιάξουν τα δικά τους γήπεδα. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω πάρα πολύ σε αυτό γιατί πρέπει να φύγουν τα αίσχη των προηγούμενων ετών".

Για τους κουκουλοφόρους στα γήπεδα: " Αυτό είναι το δράμα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο. Να μπουν κάμερες μέσα στα γήπεδα και όποιος δεν αντέχει να μην έρχεται στο γήπεδο. Οι διοικήσεις κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να υπάρχει ηρεμία στα γήπεδα".









News 24/7

24MEDIA NETWORK