Θεοδωρίδης: "Τι να πει ο ΠΑΟΚ";

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ξεκαθάρισε ότι ουδείς μπορεί να πάρει το φετινό πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό ενώ έδωσε δίκιο στον Παναθηναϊκό που "φωνάζει" για τη διαιτησία του Κύζα στην Τούμπα.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

"Καμία εκκρεμότητα δεν υπάρχει. Ούτε θέλω να τα ακούω αυτά. Ό,τι και να κάνουν το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα το πάρει. Ο Ολυμπιακός το πήρε. Θυμήθηκαν μετά από 2 με 3 μήνες και έφεραν τον παρατηρητή και τον τράβαγαν στο δικαστήριο και στο τέλος έψαχναν να δούνε ποιόν θα βάλουν. Δεν είχαν έρθει οι περισσότεροι. Παρουσίασαν αυτόν. Ξέρετε ποιός ήταν; Πρόεδρος της Ενώσεως του Βόλου. Είναι δυνατόν πρόεδρος Ενώσεως του Βόλου να τον βάλουν παρατηρητή στην ΕΠΟ ο κ. Βρύζας και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο; Να φύγουν αύριο και ο κ. Φιλιππούσης είναι του κ. Κοντονή. Είναι δυνατόν ο Υπουργός αυτός να τρώει με ορισμένους δημοσιογράφους αντιολυμπιακούς και να μην φωνάξει όλους τους δημοσιογράφους; Είναι κακό. Φυσικά και είναι κακό. Είναι κατά του Ολυμπιακού. Το απέδειξε ο κ. Κοντονής. Πέρυσι το Κύπελλο το χάσαμε από εκείνον.

Ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατ. φιλάθλους. Απαιτούμε σεβασμό από εκείνον. Δεν έχουν δικαίωμα ούτε να ακουμπήσουν τον Ολυμπιακό. Μέσα στο γήπεδο τα δεχόμαστε όλα. Δεν γίνεται το παραμικρό στο γήπεδο. Στο Καραϊσκάκη ήρθαν επίτηδες οι 2 πρόεδροι. Πρόεδροι Ενώσεων. Ηπείρου και Βόλου. Κάνανε προσπάθεια να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Ξέρετε τι έγινε; Φάγανε τον άλλον παρατηρητή γιατί έγραψε την αλήθεια. Τον άδειασε τον 2ο αυτόν τον κύριο. Τον έκανε ρεζίλι. Τον ρώτησα «με ξέρετε;» και λέει «όχι». Του λέω καλό είναι να μην μπείτε εάν δεν ξέρετε εμένα. Τον πήγα στον α' παρατηρητή. Του λέω αυτός αντί να προσέχει εμάς θα προσέχουμε εμείς αυτόν. Έχουμε εικόνα και μάρτυρες ότι κανένας δεν ακούμπησε ούτε αυτόν, ούτε τον άλλον τον εξ Ηπείρου που λέει για τον Μοντέστο.

Ήμουν μπροστά. Τον παρακολουθούσαμε αυτόν και εγώ με τον κ. Δουρέκα. Απλά πλησίασαν ο ένας τον άλλο και μιλούσαν. Ο πρώτος ό,τι είπε, είναι ψέματα. Δεν φοβάμαι και δεν υπολογίζω τίποτα από αυτά. Όποιος θέλει, εδώ εμείς είμαστε. Ας έρθει. Ο ΠΑΟΚ τι να πει; Έξι βαθμοί διαφοράς φέτος, 15 πέρυσι, 20 πρόπερσι. Εάν θέλει τα προσωπικά του ζητήματα να τα λύνει με τον Ολυμπιακό, είναι άλλο. Να κάνει την πολιτική του στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρωτάθλημα δεν θα πάρει ποτέ στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Είναι ντροπή οι διεθνείς διαιτητές. Να φύγουν και οι επτά. Να φύγουν και οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης. Αποδείχθηκαν... ελάχιστοι. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους τους παρατηρητές και τους ανθρώπους της Λίγκας. Άλλο ύφος και ήθος. Το έδειξαν σε όλα τα ματς. Παίρνει άριστα. Την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός με την διαιτησία στο Κύπελλο. Πριν από τον Παναθηναϊκό, την πληρώσαμε εμείς με τον ΠΑΟΚ. Μας έσφαξε και εμάς ο Κύζας. Ήμαρτον πια. Ησυχία. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο μεγάλος απ' όλους. Έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις ο πρόεδρος με τα καλύτερα γήπεδα. Έχει μεγάλη ομάδα, έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη και αυτός είναι ο Ολυμπιακός".

24MEDIA NETWORK