Θεώρησαν λήξαν το θέμα Κουτσοσπύρου

Λήξαν θεωρείται στην Καλλιθέα το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Ο παίκτης πέρασε την Πέμπτη το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο Νίκο Σαλευρή.

Θεώρησαν λήξαν το θέμα Κουτσοσπύρου
Λήξαν θεωρείται στην Καλλιθέα το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Ο παίκτης πέρασε την Πέμπτη το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο Νίκο Σαλευρή. Ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας άκουσε με προσοχή των Αγρινιώτη φορ και εν τέλει οι δύο άντρες έδωσαν τέλος στο συμβάν. Αλλωστε προέχει το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο στο οποίο η Καλλιθέα θέλει επειγόντως βαθμούς.

Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Γκεοργκίεφ, ο οποίος, για καθαρά προληπτικούς λόγους, προπονήθηκε μόνος του. Δεν τίθεται πάντως θέμα μη συμμετοχής του παίκτη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο. Σε ότι αφορά τα πλάνα για το ματς, ο Μλαντένοφ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικές βλέψεις.

Την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Σαλευρής έκανε το τραπέζι στους παίκτες του σε ταβέρνα του Ν.Φαλήρου. Το γεύμα κύλησε σε ήρεμο κλίμα και με τους παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις να τονίζουν ότι η ανάγκη νίκης κόντρα στον Πανιώνιο είναι επιτακτική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK