"Θεούλης" Ντόουγκλας: τραυματίστηκε στον ύπνο του!

Όση διασημότητα δεν είχε στη μέχρι τώρα καριέρα του, ο δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Σπόρτινγκ Χιχόν Ντόουγκλας, την απέκτησε μέσα σε λίγα 24ωρα. Δυστυχώς για αυτόν δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο αρνητική.

"Θεούλης" Ντόουγκλας: τραυματίστηκε στον ύπνο του!

Πριν από λίγα 24ωρα ο Ντόουγκλας Περέιρα ντος Σάντος είδε το όνομα του να φιγουράρει έντονα στην πρώτη γραμμή της ισπανικής αθλητικής επικαιρότητας για έναν "τρελό" λόγο.

Αυτός ήταν ουσιαστικά η αποκάλυψη πως ο Βραζιλιάνος άσος δεν ήθελε με τίποτα να παραχωρηθεί από την Σπόρτινγκ Χιχόν στην Μπαρτσελόνα και για το λόγο αυτό αρνούταν πεισματικά να αποχωρήσει από τα γραφεία των "μπλαουγκράνα", για να χρειαστεί τελικά η παρέμβαση των μάνατζέρ του για να τον πείσουν να υπογράψει τα συμβόλαια για το δανεισμό του!

"Θεούλης" Ντόουγκλας: τραυματίστηκε στον ύπνο του!
© EPA

Πλέον υπάρχει και δεύτερο σουρεάλ σκηνικό που συνδέεται με τον παίκτη, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ τραυματίστηκε την ώρα που κοιμόταν. Συγκεκριμένα κατά την επιστροφή της αποστολή της Χιχόν από το Βίγκο (έδινε ματς απέναντι στην Θέλτα), με τον Βραζιλιάνο να κοιμάται σε λανθασμένη στάση και να αισθάνεται έναν έντονο πόνο στη μέση τη στιγμή που ξύπνησε.

Αυτή μάλιστα η... απροσεξία του δεν αποκλείεται να του στοιχίσει την ευκαιρία να τεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο αντιμέτωπος της Μπαρτσελόνα, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK