Θεούλης ο Κλοπ: Τον ρώτησαν αν του άρεσε κάποιος παίκτης της Σπάρτα κι έδωσε μυθική απάντηση

Η Λίβερπουλ πέρασε αέρα από την Πράγα με 5-1 με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με επική δήλωση μετά από το παιχνίδι.

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates with fans at the end of the English FA Cup fifth round soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium, in Liverpool, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Νίκη για την Λίβερπουλ στην Τσεχία εις βάρος της Σπάρτα Πράγας με 5-1 και ουσιαστικά πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πάντως, το highlight της βραδιάς ανήκει στον Γιούργκεν Κλοπ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου εάν του άρεσε κάποιος παίκτης της αντίπαλης ομάδας.

"Αποσύρομαι το καλοκαίρι ή με θέλετε να τον πάρω μαζί μου διακοπές;" Η απάντηση του Γερμανού έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με μια δόση στεναχώριας βέβαια για τους φίλους των Κόκκινων, αφού ο περισσότερος κόσμος αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι από τη νέα σεζόν στο Άνφιλντ θα κάθεται νέος προπονητής.

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στον ορίζοντα με τον Τσάμπι Αλόνσο να αποτελεί -σύμφωνα με δημοσιεύματα- τη βασική επιλογή της διοίκησης. Στο παιχνίδι για τον Βάσκο, πάντως, έχει μπει δυνατά η Μπάγερν και φαντάζει ως το φαβορί της απόκτησής του.

Ο Τούχελ είναι ακάθεκτος και αυτά είναι τα τρία πρότζεκτ που σκέφτεται μετά από την Μπάγερν

Η μυθική φωτογραφία Ζιντάν - Μπέλιγχαμ, ενώθηκαν τα δύο "5άρια" της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK