ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Θερμή” υποδοχή στην αποστολή του Πανσερραϊκού (vid)

Με αβγά και γιαούρτια υποδέχτηκαν την αποστολή του Πανσερραϊκού οι οπαδοί της ομάδας, κατά την επιστροφή της από τη Λάρισα.

“Θερμή” υποδοχή στην αποστολή του Πανσερραϊκού (vid)
Δεκάδες φίλοι των “λιονταριών” εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο την οργή τους για τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΛ, η οποία έφερε τον σερραϊκό σύλλογο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.



Τα υβριστικά συνθήματα δεν έλειψαν, όπως και οι μικροεστίες φωτιάς γύρω από το πούλμαν της ομάδας, το οποίο δέχτηκε αρκετά αντικείμενα.



Ο Νίκολα Μπέλιτς ήτανο ποδοσφαιριστής που δέχτηκε τα περισσότερα πυρά, ενώ αντίθετα ο Ράντμαν, με την εμφάνισή του στο AEL FC Arena, ήταν ο μοναδικός που αποθεώθηκε.



Ο μόνος που κατέβηκε να συνομιλήσει με τους οπαδούς ήταν ο αρχηγός Τάσος Παπάζογλου, εκφράζοντας την απορία: ”
Νομίζετε ότι δεν προσπαθούμε; Νομίζετε ότι θέλουμε να ρίξουμε την ομάδα;”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK