Θερμό επεισόδιο: Η αναβίωση του 'Γκαρσία vs Ντιόγκο' στο instagram

Ο Γκαρσία θυμήθηκε την μπουνιά στον Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος απάντησε. Μια κόντρα που θα μπορούσε να βρει λύση στο 'κελί' με τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Πάμπλο Γκαρσία και Λουίς Ντιόγκο μονομαχούν για την μπάλα υπό το βλέμμα του Τάσου Κάκου.
Πάμπλο Γκαρσία και Λουίς Ντιόγκο μονομαχούν για την μπάλα υπό το βλέμμα του Τάσου Κάκου. ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν Νοέμβριος του 2008, όταν το 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' φιλοξενούσε μια αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα και στη διάρκεια μιας στημένης φάσης, ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε ένα χτύπημα με γροθιά στο στομάχι του Λουίς Ντιόγκο! Ο Τάσος Κάκος, διαιτητής του αγώνα, δεν είχε αντιληφθεί την ενέργεια του Ουρουγουανού χαφ, που συνέχισε κανονικά το ματς. Ίσως το είχε η μοίρα του διεθνούς ρέφερι να χάνει αυτές τις παραβάσεις, αφού λίγα χρόνια αργότερα δεν είχε δει μια μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντιγκά, σε αναμέτρηση της Τούμπας.


Φτάνοντας 12 χρόνια μετά, ο Πάμπλο Γκαρσία, που έκτοτε και για όσο αγωνίστηκε είχε κάμποσες ακόμη ανάλογες 'άτυχες' στιγμές, αποφάσισε να ευχηθεί στον ΠΑΟΚ για τα 94 του χρόνια, ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία από την φάση που γρονθοκοπεί τον Ντιόγκο.

Ο Βραζιλιάνος φορ δεν άφησε αναπάντητη την κίνηση του 'Canary', στον οποίο απάντησε "Πάμπλο, πες στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα δύο δόντια που σου έβγαλα και για τους τίτλους που κατέκτησα εν αντιθέσει με εσένα".

Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος εκείνης της αναμέτρησης στο Φάληρο, ο Γκαρσία ισχυρίστηκε πως στη διάρκεια του αγώνα ο Ντιόγκο τον χτύπησε με τον ίδιο τρόπο, σπάζοντας του δύο δόντια. Κάτι που μάλλον επιβεβαιώνει ο Βραζιλιάνος με την απάντηση του.

Ο Ουρουγουανός, νυν τεχνικός στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα του Ντιόγκο. "Βραζιλιάνε, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτά τα Κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άνδρας, όχι από πίσω σαν κότα. Κι όποτε θες, ακόμα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη".

Θερμό επεισόδιο: Η αναβίωση του 'Γκαρσία vs Ντιόγκο' στο instagram

Σκεφτείτε κάποιος να κατάφερνε να τους πείσει για ένα Γκαρσία-Ντιόγκο στο 'κελί'. Θα έσπαγε τα ταμεία. Με τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Διαφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK