Θετικά τα μηνύματα με Καραγκούνη-Σαμαρά, δύσκολα ο Λυμπερόπουλος
Ο Γιώργος Καραγκούνης μπορεί να μην ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, δύσκολα όμως θα απουσιάσει από το ματς με το Ισραήλ.
Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε κανονικά προπόνηση και εκτός απροόπτου θα είναι στην ενδεκάδα, αλλά για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο οικογενειακό διπλό. Αντίθετα, απίθανη θεωρείται πλέον η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου κόντρα στο Ισραήλ, αφού και την Κυριακή έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Στα της ενδεκάδας, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Λουκά Βύντρα αντί του τιμωρημένου Τοροσίδη. Ο Παντελής Καφές αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Τζιόλη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσεις ο Σαλπιγγίδης αντί του Μήτρογλου. Οπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος δεν θα αλλάξει σύστημα, ακολουθώντας την ίδια τακτική και την προσεχή Τρίτη.
* Σε συνεννόηση με τη Σανταντέρ βρίσκεται ο Τάκης Φύσσας για το αν θα χειρουργηθεί ή όχι ο Αλέξανδρος Τζιόλης.