Θετικός για Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς

Η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Σουηδό επιθετικό να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο "Σαν Σίρο".

Θετικός για Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς

Δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Μίλαν, η οποία, μετά την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, κινείται για την απόκτηση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι "ροσονέρι" έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, επιδιώκοντας την επιστροφή του Σουηδού άσου στο "Σαν Σίρο".

Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, αναφέρει πως ο 33χρονος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, όμως το μεγάλο αγκάθι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει αν δεν λάβει το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε αρκετά πρώιμο στάδιο, όμως οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Πέρα από τον Ιμπραχίμοβιτς, οι Μιλανέζοι έχουν στο στόχαστρο τον αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα, καθώς και τον επιθετικό της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνες.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρέφει στην Μίλαν ο Ροντρίγκο Έλι

Οι ατάκες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έγραψαν ιστορία

Το 48% της Μίλαν στον Μπι Ταετσαουμπόλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK