Θλίψη Νιόπλια για ΟΦΗ

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο προπονητής του Ατρομήτου, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος εξέφρασε την θλίψη του για την κατάσταση του ΟΦΗ, στον οποίο έπαιξε για 16 χρόνια.

Θλίψη Νιόπλια για ΟΦΗ

Η ομάδα του Περιστερίου παρουσιάστηκε στο γήπεδο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, που όμως δεν θα γινόταν ποτέ λόγω της αποχώρησής του από το πρωτάθλημα.

"Παιδάκι πήγα στον ΟΦΗ, έπαιξα εκεί 16 ολόκληρα χρόνια και πέρα από το ποδοσφαιρικό ιστορικό που έχω, εκεί είναι το σπίτι μου. Είναι κρίμα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, που είναι μαγαζί γωνία, να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ελπίζω σιγά-σιγά να κρύψει τα συναισθήματα και να βάλει εργασία για να αρχίσει η άνοδος εντός αγωνιστικού χώρου", είπε ο Έλληνας προπονητής, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Σωκράτης Φυτανίδης:

"Εμείς θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΟΦΗ, που είναι μια ιστορική ομάδα που στεκόταν με αξιοπρέπεια τόσα χρόνια κι έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, όπως ο προπονητής μας. Ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη Super League, γιατί έχει δυναμική και είναι άσχημο να λείπουν από το πρωτάθλημα τέτοιες ομάδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK