Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-2

Σε απόσταση αναπνοής από τον Πανσερραϊκό παρέμεινε ο Άρης, ο οποίος πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη του (2-0 την Θύελλα Φιλώτα στο ΔΑΚ Φλώρινας) και θα μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Θύελλα Φιλώτα - Άρης 0-2

Υπό το βλέμμα περίπου 500 οπαδών του, ο Άρης είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα και στο 16ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με σουτ του Αντώνη Καπνίδη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 33ο ο Δημήτρης Σουνάς έκανε το γύρισμα και ο επερχόμενος Γκαέλ Ν' Λουντούλου διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο συνήθης Μάουρο Πόι απείλησε για το τρίτο γκολ που θα έβαζε πρόωρο τέλος στη σεμνή τελετή και στο 75ο λεπτό ο Καπνίδης νικήθηκε από τον Αντώνη Στεργιάκη, ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν απειλήθηκε σε κανένα χρονικό σημείο, φτάνοντας με σβηστές μηχανές στην έκτη συνεχόμενη νίκη της.

Την επόμενη αγωνιστική (27η), ο Άρης υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου και σε περίπτωση επικράτησης υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να ανέβει στην κορυφή του 1ου ομίλου, καθώς ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός (βρίσκεται στο +1) τίθεται αντιμέτωπος με την Καβάλα, η οποία δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της (10 νίκες-3 ισοπαλίες).

Θύελλα Φιλώτα: Στεργιάκης, Κόλα, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης (46' Ανδρεάδης), Μουρατίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (61' Βλαδίκας), Θεοδουλίδης, Ζαρογιάννης (78' Καραπέτρος), Μαρκόπουλος.

Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (73' Νάκας), Ν' Λουντούλου, Καπνίδης (83' Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Σανιά (86' Φερνάντες).

Διαβάστε ακόμη:

Το live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK