Τι ακριβώς ισχύει με Μπεργκ ενόψει ντέρμπι!

Ο Μάρκους Μπεγκ χρησιμοποιήθηκε κακώς (αφού είχε διαμαρτυρηθεί για ενοχλήσεις στην προθέρμανση) από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Σταντάρ και η επιλογή αυτή του στοίχισε.

Τι ακριβώς ισχύει με Μπεργκ ενόψει ντέρμπι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς έχουν τα δεδομένα για τον Μάρκους Μπεργκ μετά την αποχώρησή του από το ματς με τη Σταντάρ λόγω ενοχλήσεων;

Ο παίκτης θα κάνει μαγνητική το απόγευμα της Παρασκευής. Η κλινική εξέταση που του έγινε όμως, έδειξε ότι έχει πάθει τράβηγμα πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, τραυματισμός που είναι αντίστοιχος με αυτούς των Λεντέσμα και Ζέκα. Αυτό σημαίνει ότι ο Σουηδίας θα μείνει για 15 μέρες εκτός δράσης.

Λογικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ. Επειδή έχει κληθεί όμως στην Εθνική Σουηδίας θα πάει να εξεταστεί και από το γιατρό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, και στη συνέχεια θα επιστρέψει για να ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα που έκαναν το τελευταίο διάστημα οι Ζέκα και Λεντέσμα

Το μόνο ενθαρρυντικό ενόψει Καραϊσκάκη είναι ότι οι Ζέκα και Λεντέσμα προπονήθηκαν για 4η συνεχόμενη μέρα και υπολογίζονται κανονικά από τον Αντρέα Στραματσόνι για το Φάληρο, ενώ για τους "πράσινους" έκανε όλο το πρόγραμμα (χωρίς την παραμικρή ενόχληση) ο Χουλτ και λογικά θα είναι διαθέσιμος επίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

What about νοοτροπία κύριοι;
Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Μπεργκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK