Τι άρεσε και τι δεν άρεσε στον Ίβιτς

Πώς αντιμετώπισε ο Σέρβος προπονητής την άνετη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Τι άρεσε και τι δεν άρεσε στον Ίβιτς

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο ματς με τον Ατρόμητο να συνδυάσει μια μεστή εμφάνιση με το αποτέλεσμα. Ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε σ' αυτό που έχει λείψει εφέτος από την ομάδα του και μίλησε ατομικά για παίκτες του.

Ο Σέρβος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Είμαι ικανοποιημένος διότι παίξαμε σωστά από το 1' ως το 90'. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, όπως η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο οποίο δεν μπήκαμε όπως στο πρώτο μέρος. Σήμερα παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι υπήρχαν πολλά παιχνίδια στα οποία κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν βάζαμε γκολ.

Προτιμώ να κάνουμε λιγότερες ευκαιρίες και να είμαστε εύστοχοι, από το να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. όχι οτι δεν μου αρέσει να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά το ζητούμενο για μια ομάδα είναι η ευστοχία, η νίκη, οι τρεις βαθμοί.

Στην ομάδα επέστρεψαν τρεις παίκτες που έλειψαν από το παιχνίδι με τη Λάρισα. Έχουμε καλό ρόστερ, έχουμε πολλά παιδιά, και μπορούσε να τους χρησιμοποιήσουμε, περιμένοντας από εκείνους να ανταποκριθούν, όπως έγινε σήμερα με τον Κίτσιου, καθώς ξέρουν ότι θα τους χρειαστούμε όλους από τη στιγμή που έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια.

Ο Μπίσεσβαρ είναι παίκτης που έχει επίπεδο, από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του. Κάθε παίκτης που αλλάζει πρωτάθλημα θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά του, να μάθει της ομάδα αλλά και να τον μάθει η ομάδα.

Είναι σημαντικό να σκοράρει ο επιθετικός. να είναι μέσα στις φάσεις, διότι όταν παίζεις σωστά, θα επιβραβευτείς.

Κινήσεις όπως αυτές για τον Μυστακίδη δείχνουν υγεία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK