Τη Δευτέρα στη Βουλή και... φουλ για το γήπεδο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των ανθρώπων της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά. Ισχυρή αντιπροσωπεία της ΑΕΚ στη Βουλή τη Δευτέρα και τα πάντα προχωρούν κανονικά για το γήπεδο.

Τη Δευτέρα στη Βουλή και... φουλ για το γήπεδο
melissanidis.jpg INTIME SPORTS

Η σύσκεψη των ανθρώπων της "Δικέφαλος 1924" Α.Ε. στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος επέστρεψε από το εξωτερικό το πρωί της Παρασκευής. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αρχιτέκτονας, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο Νίκος Στράτος και ο Αλέξης Αλεξίου από πλευράς Ερασιτεχνικής, με το ρόλο του νέου προέδρου του Σωματείου.

Ο Αλεξίου ενημερώθηκε εγγράφως για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου, που αφορά άμεσα την Ερασιτεχνική ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου που θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνέχεια συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το όλο πλάνο και τα οποία άμεσα θα διευθετηθούν.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα, αυτό της δεύτερης συνεδρίασης στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά και το γήπεδο της ΑΕΚ, στο Κοινοβούλιο αναμένεται να υπάρξει σημαντική εκπροσώπηση για την Ένωση. Νίκος Στράτος, Αλέξης Αλεξίου και Δημήτρης Ανδριόπουλος θα βρεθούν εκεί, ενώ το "παρών" ενδέχεται να δώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι τα πάντα θα εξελιχθούν ομαλά και μετά την ψήφιση, με την οικοδομική άδεια να απομένει για να συμπληρωθούν τα βήματα που απαιτούνται μέχρι την είσοδο της πρώτης μπουλντόζας στον χώρο που βρισκόταν το ιστορικό "Νίκος Γκούμας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK