Τι δίνει ο Τερεζόπουλος στον Αστέρα

Ένα 24ωρο μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον Αστέρα το Contra.gr κάνει μία καταγραφή των προσόντων του Έλληνα προπονητή και των λόγων που οδήγησαν τον Αστέρα στην πρόσληψή του μόλις ένα μήνα μετά το διαζύγιό του με τον Πανιώνιο.

Τι δίνει ο Τερεζόπουλος στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Συνηθισμένος να εκπλήσσει με τις κινήσεις του, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Τερεζόπουλου στο τεχνικό τιμ της ομάδας με το ρόλο του άμεσου βοηθού του Στάικου Βεργέτη.

Δεν πρόκειται για τυχαία κίνηση, άλλωστε το δίδυμο του Μπάκου-Καϋμενάκη σπανίως προχωρούν σε κινήσεις χωρίς να τις σχεδιάζουν προσεκτικά. Κατά τη (σύντομη) θητεία του στον Πανιώνιο, ο Τερεζόπουλος κατέθεσε τα προπονητικά του διαπιστευτήρια έστω και αν αυτά δεν συνοδεύτηκαν από τα ανάλογα αποτελέσματα, άλλωστε ήταν δύσκολο το εγχείρημα.

Στον Αστέρα μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι έβαλαν στη μηχανή τους έναν επαγγελματία με καλή γνώση του αντικειμένου αλλά και με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία που πλησιάζει το ισπανικό μοντέλο.

Προς Θεού, δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Τερεζόπουλος είναι ο Ελληνας... Γκουαρδιόλα, είναι όμως ξεκάθαρο ότι κομίζει στον Αστέρα τη νοοτροπία της κατοχής μπάλας και του παιχνιδιού κυριαρχίας η οποία, άλλωστε, ταιριάζει και με τη γενικότερη φιλοσοφία του Αστέρα.

Ο Ελληνας τεχνικός επίσης έχει μάθει στην καριέρα του να δουλεύει με νέα παιδιά (διετέλεσε επί σειρά ετών προπονητής της Κ-20 του Πανιωνίου και από τα χέρια του πέρασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που πούλησε ο Ιστορικός την τελευταία τριετία) και να εξελίσσει το ταλέντο τους, χαρακτηριστικό που προφανώς θα εκτίμησαν στον Αστέρα.

Πλέον,μετά τη θητεία του στον Πανιώνιο, ο Τερεζόπουλος, ο οποίος βέβαια δεν διαθέτει μεγάλη πείρα από το υψηλό επίπεδο, μοιάζει περισσότερο κατασταλαγμένος, σαφώς πιο ώριμος και περισσότερο αποφασισμένος να πιάσει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται από τα μάλλια. Αυτό έλεγε και σε όσους του τηλεφωνούσαν για συγχαρητήρια την Κυριακή.

Με την προσθήκη αυτή τέλος, ο Αστέρας μπορεί να αισθάνεται σίγουρος ότι υπάρχει διαθέσιμη μία υπολογίσιμη λύση για τον πάγκο του σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο αποχωρήσει ο ραγδαία εξελισσόμενος Βεργέτης. Οι Αρκάδες έτσι και αλλιώς στηρίζουν πλέον Ελληνας προπονητές και δεν αποκλείεται να θελήσουν να μετατραπούν σε εργαστήρι ανάδειξης νέων τεχνικών.

Το οικονομικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου τους το επιτρέπει για να μην πούμε ότι τους το επιβάλλει κιόλας.

Διαβάστε ακόμη

Η πρώτη επαφή Βεργέτη-Τερεζόπουλου

Ανακοίνωσε Τερεζόπουλο ο Αστέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK