Τι έδειξε η τελευταία επαφή ΑΕΚ - Χολτσχάουζερ

Μπαινοβγαίνει στο... ψυγείο η υπόθεση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ για την ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις φτάσαμε στην κατάληξη. Θα φορέσει τα "κιτρινόμαυρα" ο Αυστριακός ή μήπως το θέμα έχει πάρει τροπή που δεν περίμενε κανείς;

AC Milan's Giacomo Bonaventura, left, and Austria's Raphael Holzhauser challenge for the ball during the Europa League group D first leg soccer match between Austria Vienna and AC Milan at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Sept. 14, 2017. (AP Photo/Ronald Zak)
Holzhauser AP

Τ' όνομα του Ράφαελ Χολτσχάουζερ "παίζει" στα μεταγραφικά της ΑΕΚ εδώ και αρκετούς μήνες, χωρίς βέβαια οι δύο πλευρές να έχουν κάνει ουσιαστικές κουβέντες για να καταλήξουν αν μπορούν να συνεργαστούν ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr στην τελευταία συζήτηση που έγινε μεταξύ αξιωματούχου της Ένωσης και του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή βγήκαν... οριστικά συμπεράσματα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου υπάρχει φινάλε στο "φλερτ" ΑΕΚ - Χολτσχάουζερ που δεν είναι ευτυχές.

Οι Αυστριακοί υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, λίγο μετά το Πάσχα, επικοινώνησαν με τον αρχηγό της Αούστρια, έφτασαν τη συζήτηση στο ουσιαστικότερο κομμάτι, δηλαδή στην πρόταση, αλλά αυτά που άκουσε ο 25χρονος δεν τον ικανοποίησαν ως προς το οικονομικό σκέλος.

Καμία συμφωνία, λοιπόν, κι όπως όλα δείχνουν καμία συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο περισσότερο... έσπρωξε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με το Instagram του και ο κόσμος της ΑΕΚ, παρά ο "κιτρινόμαυρος" οργανισμός.

Η εξέλιξη αυτή μάλιστα έκανε τους ανθρώπους της Αούστρια να χαρούν τόσο πολύ, διαμηνύοντας προς τα Μέσα ότι παρά τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να τους εγκαταλείψει, αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα! Κάτι τέτοιο δεν το περίμενε κανείς η αλήθεια είναι.

Ο Χολτσχάουζερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας της οποίας ηγείται και οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν ηρεμήσει όσον αφορά τις μεταξύ τους κόντρες λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Από τη μεριά του ποδοσφαιριστή, πάντως, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμη δεν υπάρχει τελική απόφαση για το μέλλον. Όλα λένε θα κριθούν το πρώτο δεκαήμερο του Μάη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK