Τα "ψέματα" που είπε ο Αμαραντίδης στον ανακριτή

Στο ίδιο μήκος με την κατάθεση του στην Επιτροπή Εφέσεων ήταν κι αυτή του Δημήτρη Αμαραντίδη στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, τα οποία πλέον πήρε πίσω. Διαβάστε τι είχε πει τότε

Τα "ψέματα" που είπε ο Αμαραντίδης στον ανακριτή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης αγωνίζεται πλέον στην Γ' εθνική και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου κατά φοβερή... σύμπτωση έχει ξανά συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Καλογέρη και προπονητή τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τους οποίους συνυπήρξε και στην Βέροια, στον επίμαχο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμαραντίδης είχε παρουσιαστεί στον Γ. Ανδρεάδη στις 22 Μαϊου, παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιουνίου και τελικά του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Τότε αποκαλούσε και ενώπιον του ανακριτή “ψεύτη” τον Νίκο Γεωργέα, που είχε καταγγείλει ότι ο Γιώργος Λαναρής μπήκε στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον Ιανουάριο του 2013, για να πει στους ποδοσφαιριστές να χάσουν με 3-0.

Τώρα, με δηλώσεις του on camera στον ΣΚΑΙ παραδέχεται ότι ο ίδιος είπε ψέμματα. “Αν δείτε το βίντεο του αγώνα ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές ευκαιρίες και είναι λογικό να μπήκαν τρία γκολ. Μπαίνουν χιλιάδες τέτοια γκολ. Αν έλεγε κάτι θα το ακούγαμε. Δεν κατάλαβα κάτι εγώ. Δε νομίζω ότι υπάρχει πέναλτι και μάλιστα βγήκα μετά το παιχνίδι και είπα ότι ήταν λάθος το πέναλτι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ο προπονητής ήθελε κάποιους παίκτες να τους ξεκουράσει» είχε τονίσει τότε.

Επίσης, είχε αναφερθεί στον τότε γενικό αρχηγό της Bέροιας: “ο Λαναρής ήταν μαζί μας όταν μπήκαμε και όταν βγήκαμε. Δεν θυμάμαι πόσο καθυστερήσαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου αν βγήκαμε μαζί με τον Ολυμπιακό ή όχι. Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο για τον Καφέ. Δεν άκουσα αν ειπώθηκε στο ημίχρονο κάτι για τραυματισμό του Καφέ. Νομίζω λέει ψέματα ο Γεωργέας. Αν είπε κάτι ο κ. Λαναρής σε κάποιους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ τα έδωσα όλα στον αγώνα και δεν δεχτήκαμε γκολ από την πλευρά μου”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK