Τι είδαν από τον Χατζηθεοδωρίδη

Αναγνωριστική, αλλά ενδεικτική των προσόντων του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη η πρώτη προπόνησή του με τα πράσινα. Ποιες οι εντυπώσεις που άφησε ο 20χρονος αριστερός μπακ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τι είδαν από τον Χατζηθεοδωρίδη

Ο Παναθηναϊκός παίζει το στοίχημα με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και ελπίζει ότι στην πορεία των τριών ετών θα του βγει.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ συμμετείχε το Σάββατο στην πρώτη προπόνησή του υπό τον Γιώργο Δώνη και, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ήταν τόσο καλός όσο έλεγαν τα στοιχεία που είχαν συλλεχθεί για το φάκελό του.

Το κυριότερο; Παρουσιάστηκε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, απόρροια της προετοιμασίας που ακολουθούσε με την προηγούμενη ομάδα του, την Μπρέντφορντ. Γι' αυτό και μπήκε απευθείας στο πρόγραμμα, δίχως χρονοτριβή.

Κατά τ' άλλα οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" διέκριναν μεμιάς στοιχεία όπως η σίγουρη μεταβίβαση, η σωστή σέντρα και οι καλές τοποθετήσεις. Αν αυτά βγουν στα παιχνίδια, τότε ο Δώνης θα μπορεί να έχει έναν πλάγιο που θα παίζει όλη την πτέρυγα ανταγωνιζόμενος τον σαφώς πιο έμπειρο Ινσούα για τη θέση στη βασική 11άδα.

Ίσως ο προπονητής των "πρασίνων" να επιλέξει να δει αγωνιζόμενο τον Χατζηθεοδωρίδη την Κυριακή στο φιλικό με την Αντβέρπ. Ούτως ή άλλως στην προπόνηση δεν θέλησε να δείξει οτιδήποτε για το σχήμα. Η σέντρα αυτού στις 16:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK