Τι είπε ο Αραούχο για την παραμονή του

Ο Σέρχιο Αραούχο ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Θα μείνει ή θα φύγει; Ο ίδιος ήταν διπλωμάτης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όλα τα φώτα είναι πάνω του και δικαιολογημένα. Όχι μόνο γιατί πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως γιατί προσφέρει στην ΑΕΚ αυτό που της έλειπε στο διάστημα που βρίσκεται στη Super League: το σημείο αναφοράς στην επίθεση.

Ο Αργεντινός είναι ο φορ που η Ένωση είχε μεγάλη ανάγκη. Παίκτης που θα την αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα, που θα παίξει στα όρια του οφ σάιντ, αλλά ταυτόχρονα θα πάρει θέση στο "κουτί", θα σκοράρει με τα πόδια ή το κεφάλι, θα "τρύπησει" το αντίπαλο δίδυμο, θα εκμεταλλευτεί κάθε αδράνεια πασάροντας ή εκτελώντας.

Ο Αραούχο ήρθε δανεικός από την ισπανική Λας Πάλμας και κατά το κοινώς λεγόμενο "αξίζει τα λεφτά του". Θα μείνει όμως; Στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν δανεισμού ως το καλοκαίρι του 2018, πρόκειται πάντως για έναν όρο που θα επανεξεταστεί στο φινάλε της σεζόν.

Ο ίδιος μετά το προσωπικό show στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ είπε ακριβώς αυτό. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. " Η αλήθεια είναι πως λόγω του συμβολαίου θα έπρεπε να επιστρέψω. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μπει στα πλέι οφ. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα, θα το συζητήσουν οι δυο διοικήσεις. Εγώ πάντως είμαι χαρούμενος εδώ", δήλωσε στην κάμερα της NOVA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK