Τι είπε ο Χάσι στον Εμενίκε στο πρώτο τους τετ α τετ

Ο Εμανουέλ Εμενίκε έφτασε στο Γκενκ το βράδυ της Παρασκευής και ο Χάσι τον περίμενε στο ξενοδοχείο για να τον υποδεχτεί. Διαβάστε τι είπε ο Κοσοβάρος στον Νιγηριανό φορ (VIDEO).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Εδώ και λίγες ημέρες ο Εμανουέλ Εμενίκε αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού που ήρθε στο μεγάλο λιμάνι για να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Ελλάδας και εδώ και λίγες ώρες έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας στο Βέλγιο.

Το βράδυ της Παρασκευής ο 30χρονος Νιγηριανός φορ έφτασε στο Κίελτσε όπου τον υποδέχτηκε αρχικά ο Κούλης Δουρέκας ενώ στη συνέχεια τον περίμενε στο ξενοδοχείο ο Μπέσνικ Χάσι, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να τον καλωσορίζει και να του δίνει τις πρώτες... κατευθύνσεις για το τι θα ακολουθήσει.

"Γεια σου Εμάνουελ, πως είσαι; Όλα καλά; Η οικογένειά σου καλά; Αύριο έχουμε φιλικό παιχνίδι (σ.σ. στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου με την Μέχελεν) Το πρωινό αύριο είναι από τις 9.30 ως τις 10.00.

Μετά το πρωινό θα έχει προπόνηση όπου θα πας με τον Ντιόγκο και τους γυμναστές και το απόγευμα μπορείς να έρθεις να δεις τον αγώνα της ομάδας μαζί με όλα τα παιδιά", ήταν τα λόγια του απευθυνόμενος στον πρώην άσο της Φενέρμπαχτσε, για να ακολουθήσει και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη προς τον παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΣΙ-ΕΜΕΝΙΚΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK