Τι είπε ο Μοράις για το κόρνερ για το οποίο "φωνάζει" η ΑΕΚ

Ο Ζοζέ Μοράις δήλωσε πως οι παίκτες του έκαναν καλή δουλειά στο γήπεδο και πως τους αδικεί το αποτέλεσμα. Τι είπε για το κόρνερ που κέρδισε ο Μάτος και έφερε το γκολ του ΠΑΟΚ.

Τι είπε ο Μοράις για το κόρνερ για το οποίο "φωνάζει" η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στενοχωρημένος από την ήττα της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μοράις, ο οποίος όμως δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας.

"Πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα, ακόμα και αν δεν είναι δίκαιο, με βάση τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Προφανώς, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, ειδικά στο θέμα της ποιότητας του παιχνιδιού μας.

Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα εκτός έδρας, σε ένα δύσκολο γήπεδο για μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Με λίγη περισσότερη ακρίβεια, θα είχαμε κερδίσει εμείς το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης, ο οποίος δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ και για το οποίο "φωνάζει" η ΑΕΚ (η μπάλα είχε φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή και έπρεπε να δοθεί άουτ).

"Πάμε για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και ας αφήσουμε το κόσμο να κρίνει αν η μπάλα ήταν έξω ή μέσα στο κόρνερ από το οποίο κρίθηκε το αποτέλεσμα", αρκέστηκε να πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δημητριάδης σε βοηθό: "Μας έκλεψες την ισοπαλία"
Από κόρνερ που ήταν... άουτ το γκολ του ΠΑΟΚ!
Γιατί δεν διέκοψε το ντέρμπι ο Σιδηρόπουλος
Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας
Λύτρωση για ΠΑΟΚ, νοκ άουτ η ΑΕΚ στο 94'

News 24/7

24MEDIA NETWORK