Τι είπε ο Πάουλο Μπέντο για τον τραυματισμό του Ιντέγε

Ο Πάουλο Μπέντο σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση των Ιντέγε και Ελιουνούσι: "Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί ο γιατρός θα τους κάνει εξετάσεις. Η περίπτωση του Ιντέγε φαίνεται πιο σοβαρή από του Ελιουνούσι. Θα περιμένουμε να δούμε και ελπίζουμε να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν".

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: " Είναι δύσκολο να πούμε κάτι τέτοιο για ένα ματς, γιατί συμβαίνουν πολλά. Εάν με ρωτάτε εάν είναι το πιο ολοκληρωμένο μας παιχνίδι, θα σας πω όχι γιατί βάλαμε γρήγορα τα 2 γκολ και είχαμε επιθέσεις, αντεπιθέσεις και κατοχή και έλεγχο. Στο β' εάν και συνεχίσαμε με κατοχή και έλεγχο ήμασταν λιγότερο δραστήριοι. Κάτι που φαίνεται πως κάνει το ματς να μην είναι τόσο ολοκληρωμένο. Μας προβληματίζουν κάποια εύκολα λάθη. Λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, όπως αυτή του α' μέρους. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό και να το διορθώσουμε".

Για τις δοκιμές στη θέση του αμυντικού χαφ: "Είναι αλήθεια πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τον άξονα και τον αμυντικό χαφ. Είναι τόσα πολλά τα ματς σε Γενάρη και Φλεβάρη που επιβάλλονται αλλαγές. Δεν το κάνουμε μόνο εκεί. Το κάνουμε και στους ακραίους και αλλού. Έχουμε μέρες μπροστά μας για το ματς. Θα έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και μετά θα παρατηρήσουμε, θα λάβουμε υπ' όψιν μας κάποια πράγματα και θα έχουμε μέρες για την στρατηγική μας και για τις αποφάσεις μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK