Το ραντεβού Καραγκούνη-Δώνη: το παρασκήνιο της συνάντησης

Στο πλαίσιο των ραντεβού που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε και με τον Γιώργο Δώνη.

Το ραντεβού Καραγκούνη-Δώνη: το παρασκήνιο της συνάντησης

Το ραντεβού των δύο ανδρών έλαβε χώρα την προηγούμενη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της Εθνικής στον Αγιο Κοσμά και κράτησε περίπου τρεις ώρες αφού τέθηκαν τα πάντα επί τάπητος.

Ο Καραγκούνης φάνηκε ιδιαίτερα διαβασμένος στο ραντεβού. Ζήτησε από τον Ελληνα κόουτς να του αναλύσει το αγωνιστικό σκεπτικό του, τη φιλοσοφία του και το πλάνο του σε περίπτωση που αναλάβει.

Επίσης ο "Κάρα" ενδιαφέρθηκε να μάθει πως χειρίστηκε ο Δώνης την κρίση με τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε και κάποιες σχετικές επιφυλάξεις για το γεγονός ότι ο άλλοτε προπονητής του Ατρομήτου χώρισε επεισοδιακά με τον Δικέφαλο του Βορρά αλλά και την ΑΕΚ.

Και ο Δώνης πάντως από την πλευρά του έδειξε ότι είχε πάει στη συνάντηση απολύτως έτοιμος. Παρέδωσε στον Καραγκούνη φάκελο με την πλήρη τακτική ανάλυση των παιχνιδιών της Εθνικής επί ημερών Ρανιέρι, στοιχεία ατομικής ανάλυσης για κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά και μία πρώτη τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα με την Ουγγαρία!

Στον Καραγκούνη έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο υποψήφιος εκλέκτορας είχε κάνει δουλειά πριν το συναντήσει. Του είπε όμως (και έτσι του ξεκαθάρισε τη θέση του) ότι θα δει δια ζώσης και άλλους υποψηφίους όπως και έγινε άλλωστε.

Ο Δώνης τέλος γνωστοποίησε ότι εφόσον προσληφθεί θα πρέπει να έχει μαζί του και τους τέσσερις άμεσους συνεργάτες του (Μάκη Αγγελίνα, Μίκι Μένταν, Παναγιώτη Μαλλιαρίτση και Γρηγόρη Γεωργίτσα) με τους οποίους δούλεψε μαζί σε Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ.

Ο Καραγκούνης έδειξε ότι αποδέχεται το συγκεκριμένο αίτημα τουλάχιστον σε ότι είχε να κάνει με τον ίδιο.

Την απόφαση πάντως για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής θα την πάρει το ΔΣ της ΕΠΟ τις αμέσως επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK