Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Η Μπεσίκτας του ασταμάτητου Ντεμπά Μπα νίκησε εκτός έδρας την Μπσακσεχίρ στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Χατ τρικ ο Πέταρ Σκούλετιτς στην άνετη νίκη της Παρτιζάν.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Μπασακσεχίρ - Μπεσίκτας 1-2

(42' Επουρεάνου - 63' Μπα, 75' Φρέι)

Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, η Μπεσίκτας επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας 2-1 της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, με συνέπεια να κυνηγάει από κοντά τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 19 πόντους. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ μετά από το γκολ του Αλεξάντρου Επουρεάνου και με τον Ντεμπά Μπα που έφτασε τα 10 γκολ (έχει και 3 ασίστ) σε 14 παιχνίδια και τον καταπληκτικό Κέριμ Φρέι έφτασαν στο 2-1. Η νίκη ήρθε δια πυρός και σιδήρου, πάντως, αφού στο 77' αποβλήθηκε ο Πέδρο Φράνκο και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ισμαΐλ Κεϊμπάσι.

Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-4-2): Γιονέν, Κουρτουλούς, Σίβοκ, Φράνκο, Κεϊμπάσι, Σόσα, Χάτσινσον, Εζιακούπ (82' Γιουλιούμ), Τοσούν (78' Ουισάλ), Φρέι (88' Ραμόν), Μπα

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης (VIDEOS)

Σπάρτακ Σουμπότιτσα - Παρτιζάν 0-3

(33', 80', 81' Σκούλετιτς)

Στο... πάρτι για την 700ή συμμετοχή του Σάσα Ίλιτς με την Παρτιζάν, πρωταγωνιστής ήταν ο Πέταρ Σκούλετιτς. Ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε χατ τρικ κι έφτασε τα 11 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, με την αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης να παραμένει επικεφαλής του πίνακα της βαθμολογίας, με διαφορά ασφαλείας από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σκούλετιτς χτύπησε στο 33', στο 80' και στο 81' και έδωσε μία δίκαιη νίκη στην Παρτιζάν, την πρώτη εκτός έδρας μετά από περίπου έναν μήνα.

Η σύνθεση της Παρτιζάν (4-4-2): Λούκατς, Μπρ. Ίλιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Πέτροβιτς, Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Σ. Ίλιτς, Νίνκοβιτς (62' Ζίβκοβιτς), Λάζοβιτς (82' Λούκα), Σκούλετιτς (87' Φοφανά)

Τότεναμ - Στόουκ 1-2

(77' Σαντλί - 6' Κρκιτς, 33' Γουόλτερς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK