Τι έκανε ο Άμραμπατ κατά την επιστροφή του στην Φιορεντίνα

Ο Άμραμπατ δεν κατάφερε να πάρει τη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα οπότε επέστρεψε στις προπονήσεις των Βιόλα.

From left, Morocco's Nayef Aguerd, Croatia's Andrej Kramaric, Morocco's Romain Saiss, and Morocco's Sofyan Amrabat eye the ball during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο γνωστός μεταγραφολόγος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, έδωσε το παρασκήνιο της επιστροφής του Σοφιάν Άμραμπατ στις προπονήσεις της Φιορεντίνα.

Ο Μαροκινός χαφ ο οποίος έλαμψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 απουσίασε από την προγραμματισμένη προπόνηση των Βιόλα την τελευταία μέρα των μεταγραφών, εξαιτίας της προσπάθειας που έκανε η Μπαρτσελόνα για να τον πάρει με όρους τους οποίους δεν αποδέχθηκε η ομάδα του.

Η Φιορεντίνα καλωσόρισε πίσω τον 26χρονο ο οποίος σύμφωνα με τον ντι Μάρτζιο ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Άμραμπατ δανεικό, ενώ η Φιορεντίνα επιθυμούσε απευθείας μεταγραφή. Αυτό προκύπτει από τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ζιγέχ ήθελε να πληρώσει από την τσέπη του για να πάει στην Παρί

Ζλάταν: Πότε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Ιμπραχίμοβιτς;

Κανσέλο: Ο Γκουαρντιόλα "έστειλε" το μπακ - εργαλείο των 190.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK