Τελειώνουν Σπυρόπουλος, Χακόμπο, μένει ο Κατσικάς

Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Αγγελος Αναστασιάδης για τις δυνατότητες κάποιων παικτών.

Τελειώνουν Σπυρόπουλος, Χακόμπο, μένει ο Κατσικάς
INTIME SPORTS

Τις πρώτες αποφάσεις του για το ρόστερ του ΠΑΟΚ πήρε ο Αγγελος Αναστασιάδης. Εχει μελετήσει το υλικό του "Δικεφάλου" και έχει καταλήξει στα συμπεράσματά του για τις δυνατότητες κάποιων παικτών.

Από τις πρώτες κρίσεις, λοιπόν, βγαίνει ότι δεν υπολογίζεται ο Σπυρόπουλος, ο οποίος ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα, όπως και ο Χακόμπο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί, ακόμη, την παρουσία του Λόπεθ, τον οποίο θεωρεί αργό και ο Ισπανός στόπερ έχει πάρει από την διοίκηση το μήνυμα για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αντίθετα φαίνεται ότι ο Αναστασιάδης θα δώσει χρόνο στον Γιώργο Κατσικά, για να του δείξει ο 24χρονος αμυντικός ικανότητές του.

Ο 61χρονος προπονητής πιστεύει και στον Ιντζίδη, ο οποίος θα είναι πιθανότατα στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ενώ την ευκαιρία τους θα πάρουν και αυτοί που επιστρέφουν από δανεισμό και παίκτες της Κ20.

Ο Πέλκας, επίσης, κερδίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο Αναστασιάδης έχει καλή άποψη για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, θεωρώντας, απλώς, ότι θέλει δουλειά σε τομείς όπως η δύναμη. Τέλος, φυσικά, ο τεχνικός του Δικεφάλου θέλει στην ομάδα τους Λίνο και Βούκιτς, αλλά οι υποθέσεις τους θα έχουν θετική κατάληξη μόνο εάν οι δύο ποδοσφαιριστές δεχτούν τους όρους που προτείνει ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK