Τη γλίτωσαν οι "κίτρινοι" με χρηματικό πρόστιμο

Με ανακούφιση πληροφορήθηκαν οι άνθρωποι του Άρη την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την είσοδο των φιλάθλων τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο, κατά την επίτευξη του γκολ του Μάριο Κάσερες

Τη γλίτωσαν οι "κίτρινοι" με χρηματικό πρόστιμο
Με ανακούφιση πληροφορήθηκαν οι άνθρωποι του Άρη την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την είσοδο των φιλάθλων τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο, κατά την επίτευξη του γκολ του Μάριο Κάσερες.

Ο φόβος για νέα τιμωρία της έδρας ήταν έντονος, κάτι που αν συνέβαινε θα ήταν καταστροφικό για τους κίτρινους. Ήδη οι δέκα αγωνιστικές κατά τις οποίες η ομάδα θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι πολλές για να προκαλέσουν έντονα οικονομικά προβλήματα στην ΠΑΕ Άρης. Αποδεικνύεται ότι οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ομάδας έσφιξαν για τα καλά τη «θηλιά».

Αυτή τη φορά ο Άρης τη γλίτωσε με πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ. Που θα τα βρει η ΠΑΕ; Άγνωστο. Από την τιμωρία της έδρας πάντως λιγότερο θα κοστίσει.

Νέα χορηγία;

Πολύ κοντά σε συμφωνία με μία εταιρία για διαφήμιση στο μπροστινό μέρος της φανέλας βρίσκεται η ΠΑΕ Άρης. Οι κίτρινοι, που εξασφάλισαν χορηγία από τον ΟΠΑΠ, είχαν τη δυνατότητα να αποφασίσουν σε πιο σημείο της φανέλας θα έβαζαν το λογότυπο Η απόφαση της ΠΑΕ ήταν να μπει στο πίσω μέρος, γιατί υπάρχει ενδιαφερόμενος για το μπροστινό. Αν τελεσφορήσει και αυτή η προσπάθεια θα δώσει μεγάλη ανάσα στη διοίκηση, οι πόροι της οποίας είναι ελάχιστοι.

Επιστρέφουν δύο

Με το Φερνάντο Σανχούρχο και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα ταξιδέψει ο Άρης στον Πύργο, για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανηλειακό. Η νίκη για τους κίτρινους είναι μονόδρομος αφού έχουν μείνει ήδη οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Καρατζιοβαλή και Γκαρσία, αλλά και τον τιμωρημένο Κάσερες. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 4 αεροπορικώς για Αθήνα και στη συνέχεια οδικώς για τον Πύργο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK