Τη... γλίτωσαν οι Νικαιώτες

Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ο Ιωνικός προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Ένωσης Θράκης (ομάδα Γ' Εθνικής) στην Αλεξανδρούπολη εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου.

Τη... γλίτωσαν οι Νικαιώτες
Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ο Ιωνικός προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Ένωσης Θράκης (ομάδα Γ' Εθνικής) στην Αλεξανδρούπολη εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ψυχραιμότεροι αλλά και τυχερότεροι στη "ρώσικη ρουλέτα" αποφεύγοντας έτσι την... παγίδα που παρά λίγο να τους στήσουν οι Θρακιώτες νικώντας εν τέλειμε 5-4. Εκείνος που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα ήταν από πλευράς Ένωσης ο Σουλτανίδης στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Από δύο πέναλτι απέκτουσαν οι δύο πορτιέρο (Μπεκιάι και Καραβελίδης).
Η διαδικασία των πέναλτι

Κοΐμπρα
Μαρκόφ (*)
Κων/δης
Γιασίν
Γκούντμαν (*)
Λαμπίρης (*)
Μενδρινός
Φλώρος Λετιέρι (*)
Κανελίνι
Κινγκ
Σταθάκης
Βουρεξάκης
Σουλτανίδης (*)

(*) Όσοι αστόχησαν















Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες δεν παρουσίασαν τίποτα το αξιοσημείωτο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όμως ευκαιρίες προκειμένου να απειλήσουν δεν είχαν. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν προ της επίτευξης του γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση στο 87ο λεπτό, όταν στην προσπάθεια του Μενδρινού από φάουλ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Ένωσης.

Άξιο αναφοράς πως από το 80' (και για σαράντα λεπτά) ο Ιωνικός αναγκάστηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες. Όχι εξ αιτίας κάποιας αποβολής αλλά λόγω του τραυματισμού του Ντα Κόστα. Ο Σάκης Τσιώλης είχε κάνει τις τρεις αλλαγές μην έχοντας το δικαίωμα να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK