Τι κάνει η Παλμέιρας; Μετά τον Έντρικ, πούλησε κι άλλον ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κέβιν από την Παλμέιρας στη Σαχτάρ Ντόνετσκ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Τι κάνει η Παλμέιρας; Μετά τον Έντρικ, πούλησε κι άλλον ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη
Ο Κέβιν με τη φανέλα της Παλμέιρας AP

Στο στόχαστρο των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ έχουν μπει για τα καλά οι παίκτες της Παλμέιρας καθώς μετά από την πώληση μαμούθ του Έντρικ στη Ρεάλ αντί ενός ποσού που μαζί με τα μπόνους φτάνει τα 60.000.000 ευρώ, κοντά σε σπουδαίο deal βρίσκεται κι άλλος ποδοσφαιριστής της.

Ο λόγος για τον Κέβιν, ο οποίος, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την Παλμέιρας να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Βραζιλία αγωνίστηκε τόσο με την μεγάλη ομάδα όσο και με την u20 της Παλμέιρας.

Θυμίζουμε πως έντονο ενδιαφέρον από τα ευρωπαϊκά κλαμπ έχει εκδηλωθεί και για τον Γουίλιαν Εστεβάο ή Μεσίνιο όπως τον αποκαλούν στη Βραζιλία, με τις Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα τον έστειλε στον Έμερι, αυτός βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου αλλά τελικά έκανε την ανατροπή

Ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για το κέντρο είναι από τη Δανία, παίζει στην Σπόρτινγκ και κάνει παπάδες

Τα βρήκαν Γιουνάιτεντ-Ντόρτμουντ: Με τόσα παίρνει για έξι μήνες τον Σάντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK