Τι παίζει με Μάριο Οικονόμου και Ολυμπιακό

Διαβάστε γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση Έλληνα αμυντικού και όχι ξένου στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Το ιταλικό δημοσίευμα για τον Μάριο Οικονόμου της Μπολόγια και η σχεδόν τελειωμένη αποχώρηση του Δημήτρη Σιόβα.

Τι παίζει με Μάριο Οικονόμου και Ολυμπιακό
oikonomou ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν αποφασίσει οριστικά τι θα κάνουν με την απόκτηση στόπερ. Υπάρχουν όμως κάποια δεδομένα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Το μάξιμουμ ξένων που μπορεί να δηλώσει μια ομάδα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι 17. Αυτός ο αριθμός είναι συμπληρωμένος στον Ολυμπιακό ακόμα κι αν υπάρξουν αλλαγές.

Έτσι, κάθε Έλληνας που θα φεύγει θα πρέπει να αντικατασταθεί επίσης με Έλληνα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Ειδικότερα με την, σχεδόν βέβαιη, αποχώρηση του Σιόβα και το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Βούρος, καταλαβαίνουμε πως δημιουργείται πρόβλημα.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του τον Μάριο Οικονόμου της Μπολόνια. Το deal είναι πιθανό να κλείσει με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς κοντά στα 3.000.000€.

Θυμίζουμε πως ο 24άχρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ μετρά τη φετινή περίοδο 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK