Τι παίζει με τον Λούκα Μόντριτς και την Γαλατασαράι, πάνε για νέα "βόμβα" οι Τούρκοι;

Το μέλλον του Λούκα Μόντριτς παραμένει μετέωρο και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δίνουν και παίρνουν.

Real Madrid's Luka Modric celebrates with his teammates after scoring his team's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λούκα Μόντριτς AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με την Ρεάλ Μαδρίτης εκπνέει το καλοκαίρι και τα σενάρια για το μέλλον του Κροάτη σούπερ σταρ κάνουν παρέλαση. Ο Μόντριτς μπορεί να οδεύει στα 39, αλλά παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και δεδομένα ομάδες ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του.

Μετά, λοιπόν, από τις φήμες για την Σαουδική Αραβία εμφανίστηκε άλλη μία που αφορά ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν... φοβάται να χτυπήσει την πόρτα κορυφαίων ποδοσφαιριστών από την Ευρώπη. Ο λόγος για την Γαλατασαράι που τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κροάτη.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ το σενάριο Γαλατά-Μόντριτς δεν έχει βάση. Ο έγκυρος μεταγραφολόγος έγραψε ότι δεν υπάρχει κάτι στις φήμες που συνδέουν τον παίκτη με τους Τούρκους και δεν θα γίνει μεταγραφή. Με τον 38άρη legend κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ακόμα και την παραμονή του στην Μαδρίτη.

Ο Τούχελ είναι ακάθεκτος και αυτά είναι τα τρία πρότζεκτ που σκέφτεται μετά από την Μπάγερν

Η μυθική φωτογραφία Ζιντάν - Μπέλιγχαμ, ενώθηκαν τα δύο "5άρια" της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK