"Τι σφυρίζεις ρε αλήτη..."

Για ποιον λόγο απέβαλε ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος τον Νίκο Αναστόπουλο στο ντέρμπι της Λαμίας με τον Άρη. Με χαμηλό βαθμό αξιολογήθηκε ο ρέφερι από τον Παρατηρητή για το ένα από τα δύο πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο ματς με τη Λαμία. Οι παραπομπές-πακέτο σε Γιάννενα και Νέα Σμύρνη και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει...

"Τι σφυρίζεις ρε αλήτη..."

Στον Άρη ακόμη φωνάζουν για την διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία για το πρωτάθλημα τηςFootball League.

Παιχνίδι επεισοδιακό εντός του αγωνιστικού χώρου αφού αποβλήθηκε για διαμαρτυρία από τον πάγκο των "κίτρινων" ο Νίκος Αναστόπουλος με κόκκινη κάρτα. Όπως έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα είπε στον Καλογερόπουλο “τι σφυρίζεις ρε αλήτη;”, παράπτωμα για το οποίο κινδυνεύει να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, τουλάχιστον για 15 ημέρες.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο διεθνής ρέφερι φέρεται να έχει πάρει χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας Σταθόπουλο (Αχαΐας) για το ένα από τα δύο πέναλτι για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν οι "κίτρινοι" και συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό σε τράβηγμα του Ιντζίδη από τον Κοτσόνη. Για την συγκεκριμένη φάση ειπώθηκε στα αποδυτήρια ότι ο άσος του Άρη δεν έπεσε αμέσως, αλλά σε δεύτερο χρόνο "σαν να τον πυροβόλησαν"...

Ο Αθηναίος ρέφερι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης σε χέρι του Παπαγεωργίου στο 76ο λεπτό, ούτε γι' αυτό που έδωσε στις καθυστερήσεις υπέρ της ομάδας της συμπρωτεύουσας σε χέρι του Όμο.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Καλογερόπουλος, όμως, δεν είναι ο μοναδικός διαιτητής που έχει πάρει χαμηλή βαθμολογία στους αγώνες του τριημέρου.

Είναι ακόμη, ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Πολυχρόνης Κωσταράς, διαιτητής και β' βοηθός στον αγώνα του Πανιωνίου με την Ξάνθη (2-0) στους οποίους ο παρατηρητής Μπέγκος (Αργολίδας) χρεώνει το πέναλτι στο μαρκάρισμα του Καρασαλίδη στον Μαχμούτοβιτς στο 65ο λεπτό σημειώνοντας ότι ήταν εκτός περιοχής! Ο Σιδηρόπουλος φάνηκε αρχικά να δείχνει σωστά την παράβαση, όμως, έδειξε πέναλτι έπειτα από υπόδειξη του β' βοηθού. Οι γηπεδούχοι στην φάση αυτή σημείωσαν το τελικό 2-0.

Οι βαθμοί για Σιδηρόπουλο και Καλογερόπουλο δεν είναι δεσμευτικοί για την ΚΕΔ αλλά εφόσον οι δύο διεθνείς παραμένουν τιμωρημένοι, δεν θα είναι υποψήφιοι για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 19/2.

ΤΖΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Προς διαθεσιμότητα οδεύουν επίσης ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος και ο βοηθός Ιορδάνης Δημητριάδης για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.

Ο παρατηρητής Βασίλης Τεροβίτσας χρεώνει στον δεύτερο οφσάϊντ του σκορερ Κόντε στο γκολ του ΠΑΣ. Σε ότι αφορά τον Τζήλο έχει πάρει χαμηλό βαθμό αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές οι φάσεις στις οποίες ο πρώην αρχιδιαιτητής αναφέρεται στην έκθεση του. Οι “πράσινοι” ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρανίκα στον Μπέργκ στο 14' και ο ΠΑΣ πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουτρουμπή στον Μαμπουλού στο 23' και δεύτερη κίτρινη στον Μολέδο σε μαρκάρισμα στον Κόντε στο 69'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK