Τι συμβαίνει και η Άστον Βίλα δεν λέει το ΟΚ για την πώλησει του Κουτίνιο

Έχει βρεθεί ομάδα για να απαλλάξει την Άστον Βίλα από τον Φελίπε Κουτίνιο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί το πράσινο φως για να προχωρήσει το deal.

Aston Villa's Philippe Coutinho exercises during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Brentford at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Φελίπε Κουτίνιο AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Φελίπε Κουτίνιο έπαιξε τελικά με την Άστον Βίλα, τραυματίστηκε και πολλοί θεώρησαν πως θα ξεμείνει στο αγγλικό κλαμπ. Τελικά, βρέθηκε η προοπτική της αποχώρησής του αλλά η ομάδα του Ουνάι Έμερι προς το παρόν δεν δίνει ΟΚ για να απαλλαχθεί από τον Βραζιλιάνο.

Η Αλ Ντουχαΐλ από το Κατάρ, λοιπόν, είναι το κλαμπ που προσέγγισε την Άστον Βίλα για τον Κουτίνιο. Με τον ποδοσφαιριστή οι Καταριανοί τα έχουν βρε σε όλα. Ωστόσο, τα δύο κλαμπ μεταξύ τους δεν τα έχουν βρει. Η Άστον Βίλα πλήρωσε 20.000.000 ευρώ για τον 31χρονο ενώ του δίνει κι ένα εξαιρετικά καλό συμβόλαιο και προφανώς δεν έχει καμία διάθεση να ξεπουλήσει.

Το συμβόλαιο του Κουτίνιο εκπνέει το 2026 και υπογράφηκε επί των ημερών του Στίβεν Τζέραρντ και με την Άστον Βίλα έχει αγωνιστεί σε 43 ματς με 6 γκολ και 3 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος πληρώνεται από την ομάδα του με 125.000 λίρες την εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK