Τι συμβαίνει με τον Σιμόες που δεν προπονήθηκε

Ο Σιμόες συνεχίζει τη θεραπεία με τους φυσιοθεραπευτές της ΑΕΚ, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τη Λάρισα.

Τι συμβαίνει με τον Σιμόες που δεν προπονήθηκε
simoes ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Aντρέ Σιμόες ήταν ουσιαστικά η… πέτρα του σκανδάλου που «απογείωσε» την κριτική προς τον Κετσπάγια, για την επιλογή του Γεωργιανού τεχνικού να μην τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τελικά, με το πέρασμα των ημερών, επικράτησε η λογική και αντιλήφθηκαν -σχεδόν- άπαντες, ότι ο Σιμόες ήταν τραυματίας καθώς έπεσε θύμα του μακρόχρονου προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα.

Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το Καραϊσκάκη μέχρι και την επιστροφή της ομάδας από το ρεπό για την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς που ακολουθεί με τη Λάρισα, ο Πορτογάλος ακολουθεί θεραπεία και δε συμμετέχει καθόλου στις προπονήσεις. Οι φυσιοθεραπευτές της «Ένωσης» έχουν αναλάβει πλήρως την αποθεραπεία του εντός γυμναστηρίου, αφού απομένουν ακόμα κάποια στάδια μέχρι να… παραδοθεί ο παίκτης και να ξεκινήσει αποθεραπεία στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά την πιθανότητα της συμμετοχής του Σιμόες στη Λάρισα, στο τέλος της εβδομάδας που θα έχει κλείσει ο κύκλος της θεραπείας θα γίνει μια νέα εκτίμηση για να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται πως ο Πορτογάλος χάνει ακόμα περισσότερο δρόμο και εξακολουθεί να είναι αμφίβολος.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΑΕΚ επέλεξαν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα του Σιμόες συντηρητικά, αφενός γιατί θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να θεραπευτεί ο παίκτης χωρίς πολύ δραστικές λύσεις και αφετέρου γιατί οι επεμβάσεις στον αχίλλειο τένοντα εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους αποτυχίας (περίπου 20-30%).

News 24/7

24MEDIA NETWORK