"Τι τέλετε κύριε;": Αυτή είναι η πιο χαρούμενη συνέντευξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς

Λέμε "Χρόνια Πολλά!" στον Ντούσαν Μπάγεβιτς με την πιο χαμογελαστή, ανέμελη συνέντευξη του στην ελληνική τηλεόραση. Μέσα και ένας guest star-έκπληξη!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Δημήτρη Σαραβάκο στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τη σεζόν 1994-95
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Δημήτρη Σαραβάκο στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τη σεζόν 1994-95 EUROKINISSI

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γίνεται σήμερα 71 ετών. Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι μια προσωπικότητα που λειτούργησε ως 'Μίδας' σχεδόν σε κάθε ομάδα που προπόνησε, συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να την εκτοξεύσει στην κορυφή. Τα περάσματα του από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ακόμα και αυτό το σύντομο από τον Ατρόμητο (2012) έμοιαζαν με επεισόδια ενός ποδοσφαιρικού έπους, κάτι σαν τον 'Ιρλανδό' του Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά με το κάδρο να είναι αυτή τη φορά η Α' Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το 1994, ο Ντούσαν ήταν προπονητής της ΑΕΚ, δημιουργός μιας θρυλικής ομάδας που έπαιζε θεαματικό ποδόσφαιρο, κέρδιζε τίτλους και έφτανε ως τους ομίλους του Champions League. Σε μια συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα, για πρώτη φορά στα χρονικά τον βλέπαμε να ανοίγει το σπίτι του, να κάθεται στο πλευρό της αγαπημένης του, Μπέγκα Μπιμέροβιτς και να μιλάει για τον ζωή του εκτός ποδοσφάιρου, στο σπίτι, αγκαλιασμένος από την θαλπωρή της οικογενειακής του ζεστασιάς. Το σπίτι του Ντούσαν, όπως προκύπτει από αυτή τη συνέντευξη, ήταν ανέκαθεν ένα 'φρούριο' που δεν πέρναγε μέσα η παραμικρή λεπτομέρεια από την ποδοσφαιρική του καθημερινότητα. Ούτε λέξη για μπάλα, μόνο χαμόγελα και σπιτική τεμπελιά.

Όμως σε αυτό το φανταστικό, βουτηγμένο στη '90s αισθητική, τηλεοπτικό πορτραίτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, υπάρχουν και έκτακτες συμμετοχές: Ο Πέτρος Ραβούσης, ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μιλούν για τον Ντούσαν, δημιουργώντας την απόλυτη αγιογραφία. Κρατάμε τα λόγια του κλασικού ΑΕΚτζη Λευτέρη Παπαδόπουλου, για το τέλος:"Έχω την βεβαιότητα, πως αν είχαμε όλοι μας πολλά από τα χαρακτηριστικά του Μπάγεβιτς, τότε η ζωή μας θα ήταν καλύτερη και ο τόπος θα πήγαινε πιο μπροστά" .

Ο τσακωμός για τη Χρυσή Μπάλα στον Μέσι και οι προβλέψεις για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK