Τι ζήτησε ο Μίτσελ από τους παίκτες, στην αποστολή οι Παπαδόπουλος και Πίνο
Πίστη και πάθος στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πανηγυρίσουν το 26ο Κύπελλο και το 16ο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας στον τελικό με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (11/5, στις 20:30) στο ΟΑΚΑ. Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, αλλά και τον Πίνο, ενώ εκτός έμειναν οι Γκρέκο, Παπάζογλου και Βλαχοδήμος.
Ο Μίτσελ ζητάει από τους ποδοσφαιριστές τα αυτονόητα. Να αγωνιστούν με πάθος και αποφασιστικότητα, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, να πιέσουν ψηλά τους Αρκάδες, να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός να δείξει την ανωτερότητά του στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίκτες δείχνουν να έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών μετά και την πρόσφατη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους. Στα… πόδια τους είναι να ικανοποιήσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού, τη διοίκηση και φυσικά τους εαυτούς τους κλείνοντας τη σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.
Ο Ισπανός προπονητής υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα, ωστόσο φρόντισε να μην ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις, τουλάχιστον για ορισμένες θέσεις που υπάρχουν διλήμματα. Όπως για παράδειγμα, την τρίτη θέση στους κεντρικούς χαφ, την οποία διεκδικούν οι Ιμπαγάσα και Μασάντο.
Ένα πιθανό σχήμα είναι με τους Κάρολ, Μοντέστο, Μανωλά, Κοντρέρας (ή Σιόβα), Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Μασάντο (ή Ιμπαγάσα), Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου. Έτοιμος να αγωνιστεί και να κάνει τη διαφορά είναι και ο Τζιμπούρ.
Πήρε Αβραάμ και Πίνο
Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον τελικό και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο δεκαήμερο με διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά και τον Πίνο. Στην 20άδα είναι ακόμη οι Φετφατζίδης, Μέγερι, Λυκογιάννης και Ρουγκάλας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκρέκο (που στις δοκιμές μέσα στην εβδομάδα ήταν τις περισσότερες φορές με τους βασικούς), ο Παπάζογλου, ο Βλαχοδήμος, όπως και οι Πάντελιτς, Ντιακιτέ.