Τιάγκο: Το τέλος μιας μεγάλης καριέρας;

Η θητεία του στην Λίβερπουλ, αν και εμπεριείχε όμορφες στιγμές, θα ξεχαστεί γρήγορα, οι τραυματισμοί του κόστισαν.

Liverpool's Thiago Alcantara looks on during the Champions League quarterfinal first leg, soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 6, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Thiago Alcantara looks on during the Champions League quarterfinal first leg, soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 6, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τιάγκο Αλκάνταρα αποκόμισε έναν ακόμη τραυματισμό και αυτό μάλιστα συνέβη στο 85ο λεπτό του αγώνα επιστροφής του στην δράση.

Ο 32χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν στην ήττα της Λίβερπουλ με 3-1, αλλά ένιωσε ένα μυϊκό πρόβλημα που αναμένεται να απαιτήσει περαιτέρω θεραπεία. Πρόκειται για ένα ακόμη πισωγύρισμα για τον Ισπανό μέσο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από προβλήματα φυσικής κατάστασης καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη Λίβερπουλ και το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο Τιάγκο δεν είχε αγωνιστεί για 10 μήνες πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του. Η προηγούμενη εμφάνισή του στη Λίβερπουλ ήταν όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στην Γουέστ Χαμ τον περασμένο Απρίλιο.

Πλέον φαίνεται να είναι ξεκάθαρο πως δεν μιλάμε απλά για ατυχία, αλλά για την "πληγωμένη" φυσική κατάσταση και αντοχή του ποδοσφαιριστή που δυσκολεύεται πλέον να ανταποκριθεί, μετά από μια πολύ γεμάτη και αξιομνημόνευτη καριέρα.

Περισσότερα εδώ

Το τρομερό στατιστικό του Κλοπ από τότε που ανέλαβε την Λίβερπουλ

Μετά τον Κλοπ ποιος; Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει την λύση

News 24/7

24MEDIA NETWORK