Τίγκα στα νιάτα η τελευταία αποστολή του Ουζουνίδη

Πόσους "μικρούς" πήρε ο Εβρίτης για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ξάνθη, ποιος "μπήκε" για πρώτη φορά στην αποστολή και ποιοι θα απουσιάσουν από τον τελευταίο "χορό" της σεζόν στη Λεωφόρο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μαρίνος Ουζουνίδης EUROKINISSI

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δέκα (!) παιδιά –διαφορετικών ηλικιών- που προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού είχε το τελευταίο προσκλητήριο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την εφετινή σεζόν.

Ο 49χρονος προπονητής συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του "τριφυλλιού" τον 19χρονο στόπερ Χρήστο Ζερβόπουλο, ενώ πήρε για δεύτερη φορά και τον 20χρονο (σε λίγους μήνες) Βαγγέλη Θεοχάρη, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο κι ως στόπερ. Μαζί τους και ο 19χρονος Κώστας Αποστολάκης (γιος του Στράτου), ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός.

Τα προβλήματα βεβαίως για τον Παναθηναϊκό δεν λείπουν για ακόμη μία φορά, αφού πέραν των Αντονί Μουνιέ και Εμάνουελ Ινσούα που έχουν δηλωθεί για να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών, εκτός μάχης έχει τεθεί και ο "κάπτεν" του "τριφυλλιού" Δημήτρης Κουρμπέλης (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο).

Αντίθετα ο Ρόμπιν Λουντ ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με τον ΠΑΟΚ κι αναμένεται να πάρει κανονικά φανέλα βασικού, ενώ επέστρεψε σε αποστολή μετά από απουσία τριών εβδομάδων και ο νεαρός Μπουζούκης.

Οι 21 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Ουζουνίδης είναι οι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Μπουζούκης Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μόλινς Λουτσιάνο, Μυστακίδης Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ζερβόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK