Τηλεοπτικά: Οι πάντες βλέπουν ως σωτήρα το... κράτος

H λύση για το ... τηλεοπτικό αδιέξοδο του πρωταθλήματος της Superleague θα έρθει- αν τελικώς έρθει- από την κρατική τηλεόραση, άρα και από το κρατικό χρήμα. Αλλή διέξοδος δεν διαφαίνεται.

Τηλεοπτικά: Οι πάντες βλέπουν ως σωτήρα το... κράτος
Superleague balla bala ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρωτάθλημα της superleague έχει φτάσει στο εξής σημείο σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η Λίγκα δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς τα λεφτά της τηλεόρασης. Οι 12 από τις 16 ομάδες του συνεταιρισμού έχουν ως κύριο έσοδο τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πιθανή διάλυση της κεντρικής διαχείρισης ουσιαστικά σημαίνει καταστροφή για τους μικρούς!

Η Nova κρίνει από την πλευρά της ότι το προϊόν δεν αξίζει τα λεφτά που η ίδια έχει επενδύσει. Είναι απαξιωμένο ισχυρίζεται και ουδείς φυσικά μπορεί να της δώσει άδικο. Υπάρχει όμως και ένα συμβόλαιο που τρέχει μέχρι το 2019 και τα συμβόλαια, ως γνωστόν, δεν σπάνε χωρίς κόστος.

Που καταλήγουμε; Ολοι περιμένουν πάλι από την...Πολιτεία (βλέπε ΕΡΤ) να δώσει τη λύση. Να βάλει ένα χεράκι η κρατική τηλεόραση για να σηκωθεί το δυσβάσταχτο τηλεοπτικό πακέτο και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά. Βρισκόμαστε ήδη στον 7ο χρόνο των μνημονίων και τη λύση για να αρχίσει ένα πρωτάθλημα Ανωνύμων Εταιριών την περιμένουν άπαντες (πάλι) από τον κρατικό κορβανά!

Και, πράγματι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η λύση θα έρθει από την πλευρά του κρατικού καναλιού. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK