ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμά τους Ισαάκ και Σολωμού ο Αρης

Τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού θα τιμήσει η ΠΑΕ Αρης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τιμά τους Ισαάκ και Σολωμού ο Αρης
Τη μνήμη των
Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού θα τιμήσει η ΠΑΕ Αρης στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι Θεσσαλονικείς στο γήπεδο θα δώσει το «παρών» ο πατέρας του Σολωμού Σπύρου ενώ γίνονται προσπάθειες να παρεβρεθεί και συγγενικό πρόσωπο του Ισαάκ. Οι τιμές στους Σολωμού και Ισαάκ θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ άρχισε τη Δευτέρα το απόγευμα σε ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2 από τις 17:30 έως και τις 21:00 και την Τρίτη από τις 09:00 το πρωί. Οι τιμές είναι οι εξής: Θ1-Θ3: 10 ευρώ, Θ2: 15 ευρώ, Θ9: 20 ευρώ, Θύρα Επισήμων: 30 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK