Τιμή για τον Πορτουλίδη

Ο νεοφώτιστος στην Β΄Εθνική, Θρασύβουλος πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά οι καλές ειδήσεις δεν σταματάνε να έρχονται για την ομάδα Φυλής.

Τιμή για τον Πορτουλίδη
Ο νεοφώτιστος στην Β΄Εθνική, Θρασύβουλος πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά οι καλές ειδήσεις δεν σταματάνε να έρχονται για την ομάδα Φυλής. Ο Νίκος Πορτουλίδης ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Γ΄Εθνικής (κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν πέρσι η ομάδα του), και σε δηλώσεις του μίλησε για μια μεγάλη τιμή που του έκαναν οι συνάδελφοι του με την επιλογή τους στο πρόσωπο του.

«Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή για εμένα. Τα βραβεία είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για τον κόπο του κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ όμορφο να βραβεύεσαι από τους συναθλητές σου», είπε και συνέχισε. «Το βραβείο, όμως, ανήκει και στην ομάδα. Όσον αφορά τη φετινή περίοδο, προέχει να πάει καλά ο Θρασύβουλος». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Λύσανδρου Γεωργαμλή, για την αναμέτρηση με το Χαϊδάρι. Εν τω μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη χθεσινή προπόνηση οι Κατσίκης και Κουτσοκώστας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Τέλος, απών ήταν ο Δημήτρης Πλιάγκας, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ελπίδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK